Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Mİllİ eĞİtİm bakanliĞindan mektup :):)

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bana milli eğitim bakanlığı okul oncesi eğitim genel müdürlüğünden mektup geldi..neden yolladılar anlamadım çünkü ben dilekçe yollamamıştım hiç ama aynen şu yazıyor sizlerle paylaşayım dedim.. ANADOLU ÜNİV. AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ İLE YAZIŞMALARIMIZ DEVAM ETMEKTE OLUP YÜKSEK ÖĞRETİM KURUMU TARAFINDAN OLUMLU SO...NUÇLANMASI HALİNDE SÖZ KONUSU PROGRAM BAŞLATILACAKTIR...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar valla ben okul oncesi eğitimi genel müdürlüğüne e posta atmıştım ona cevaben yollamışlar hatta belirtmişler dilekçede.. 03.11.2010 tarihinde yazılmış bana dilekçenin sonunda RECEP SULA BAKAN A. DAİRE BAŞKANI YAZIYO.. milli eğitimle bağlantı kuran arkadaşlarımız varsa bizi bilgilendirsinler.. umarım hayırlı sonuçları en kısa sürede alırız

Tepki Skoru
0
arkadaşlar yüksek öğretim kurumuna ben mesaj attım sizlerde e posta atın çoğunluk olalım..

Tepki Skoru
0
ne programı başlatılacakmış hocam ben anlayamadım?

Tepki Skoru
0
bende ÇoĞu yere maİl attim ve bunu mesajlarimda dİle getİrdİm... AÇik ÖĞretİmden bana da cevap geldİ postayla... Bunu forumda paylaŞtim.. Beklİyoruz ...

Tepki Skoru
0
İŞTE BANA GELEN YAZI BUYDU ARKADAŞLAR...

Anadolu Ünİversİtesİ rektÖrlÜĞÜnden dİlekÇe
Arkadaşlar bende sizler gibi bir çok yere mail attım. bunların arasında a.ö.f, başbakanlık(bimer),nimet çubukcu vb. yerlere... BUGÜN A.Ö.F dilekçe gelmiş,dilekçe de aynen şunlar yazıyor:
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ
AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI
Merkez BÜro Yöneticiliği

İlgi: Tarihsiz dilekçeniz.
Açıköğretim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Lisans Programında,lisans tamamlamak için:
1) Meslek liseleri veya kız meslek liselerinin,çocuk gelişimi çocuk gelişimi ve eğitimi ile çocuk gelişimi ve bakımı bölümlerinin birinden mezun olanlar ile,
2) Eğitim fakülteleri ve mesleki eğitim fakültelerinin,okul öncesi öğretmenliği,anaokulu öğretmenliği,çocuk gelişimi ve okul öncesi öğretmenliği,çocuk gelişimi ve eğitimi öğretmenliği ile açıköğretim fakültesi okul öncesi öğretmenliği (öğrenim süreleri 4 yıl olan) lisans programlarının, herhangi birinden en çok ben yıl önce ön lisans diploması alarak ayrılanların,başvuruları kabul edilmektedir.
Bu nedenle, iki yıllık meslek yüksek okulu çocuk gelişimi programından mezxun olduğunuz için açıköğretim fakültesi okul öncesi öğretmenliği lisans programında lisans tamamlamanız mümkün olmamaktadır. ayrıca açıköğretim fakültesi okul öncesi öğretmenliği lisans programına dikey geçişle öğrenci alınmamaktadır.
Bilgilerinize rica ederim.

Öğr.Gör.Tahir ŞAHİN
Dekan a.
AÖF Merkez Büro yönetici Yrd.​

Tepki Skoru
0
verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle