Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Mezunlarımız Tanışalım

Tepki Skoru
0
merhaba,sakarya üniv.okul önc.öğrt. 2004 mezunuyum.hendek çok güzel şirin bir ilçe,çok güzel ve kalıcı dostluklarım oldu,hepsini çok özledim arkadaşlarımın.bölüm hocalarımdan da sare hocayı ve suzan hocayı çok özledim.arkadaşlar hendeğin kıymetini bilin.yeni bina çok güzel olmuş,biz son sene orda okumuştuk.

Tepki Skoru
0
mrb bende 2006 okulöncesi mezunuyum gülden seni tanıyorum yurttan hatta giderken bazı etkinliklerini bana vermiştin lazım olur diye saol çok işime yaradılar ben sinem hani bekir hocanın ekinbindeydim belki hatırlarsın

Tepki Skoru
0
balesra neleredesin?seni arıyorum msn ni zelihadan aldım ama sen eklememişsin.bu arada ben 2003 mezunuyum...yolu hendekten geçmiş tüm arkadaşlara selam olsun...çok özledimmmmmmm....

Tepki Skoru
0
güldennn hocam bende 2005 mezunuyum ama sizi hatırlayamadım.ben 2.öğretim.bu arada bende kayseriye yakın bir ilçedeyim her hafta sonu genellikle kayderiye gidiyorum.hangi okuldasınız

Tepki Skoru
0
2006-2007 yılı Çevre Mühendiliği Mezunuyum

Tepki Skoru
0
:congratulationscut4MERHABA (2002) OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ İLK MEZUNLARI HABERLERİNİZİ BEKLİYORUM SİZ ÇOK MERAK EDİYORUM

ASLI İLHAN

Tepki Skoru
0
merhaba ben 2004 iö mezunuyum.3 yıldır trabzon yaylalarında görev yapıyorum:) en son gördüğümde hendek baya güzelleşmişti.şimdikiler pek beğenmiyebilirler ama bizden çok şanslısınız.. sevgiler

Tepki Skoru
0
2004 mezunuyum şuanda k.maraş ta görev yapmaktayım.
turan çakıra selamlar

Tepki Skoru
0
Merhaba ArkadaŞlar Bende O Ö Ö 2003 2 ÖĞretİm Mezunuyum Benİ Taniyan Herkese Selam Özellİklede Sare Hocanin ÖĞrencİlerİne
ÇÜnkİ Bİz Onun İlk ÖĞrencİlerİydİk Hendek Çok GÜzel Bİ Yer KeŞke Tekrar DÖnebİlsek Ama Hayat Satlari Cokm Zor ÜlkÜ Özlem ÇaĞlar HÜsnİye Hİlal Havva İboooooooo Ayse Bal Ceren Ebru KuŞtİlİ Fetİye Pinar Arzu Hanİfe Nerdesİnİzzzzzzz

Tepki Skoru
0
Merhaba ArkadaŞlar Bende O Ö Ö 2003 2 ÖĞretİm Mezunuyum Benİ Taniyan Herkese Selam Özellİklede Sare Hocanin ÖĞrencİlerİne
ÇÜnkİ Bİz Onun İlk ÖĞrencİlerİydİk Hendek Çok GÜzel Bİ Yer KeŞke Tekrar DÖnebİlsek Ama Hayat Satlari Cokm Zor ÜlkÜ Özlem ÇaĞlar HÜsnİye Hİlal Havva İboooooooo Ayse Bal Ceren Ebru KuŞtİlİ Fetİye Pinar Arzu Hanİfe Nerdesİnİzzzzzzz
slm nurdancığım ben özlem yaaa yeni farkettim mesajını evet hendek günleri ve öğrencilik çok güzeldi.ben zonguldakta yani memleketimde göreve başladım 2004 de siz neredesiniz,cemre kızın mı yoksa.Okanada selamlar.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle