Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Mezun Durumdaki Okulönceciler Artık Ücretli Öğretmen Olarak Çalışacakmış

Tepki Skoru
0
Hazırlayayım bşr an önce o zaman çok sağol.Artık veliler çocukları bırakmaya geldiğinde imzalatırım.

Tepki Skoru
0
Anlamadigim ne bİlİyormusunuz arkadaŞlar bu kadar aÇik var ve 1034 kİŞİ aliyorlar.bİzlerİ soktuklari bunalim halİ cabasi sinavi kazanmaliyim kazanamadim ne yapacam lanet olsun bu sİsteme peyzaj mİmarlarini,zİraat mÜhendİslerİnİ bİle Ögretmen yaptilar bİzlerde elİmİz belde baŞimiz Önde beklİyoruz devlet bİzİ alsin dİye suÇumuz egİtİm fakÜltesİ mezunu olmak sİzlerİ bİlmem ama ben bunalimdayim atanmak İÇİn 85 Şart Şansa birakmamak İÇİn. Ücretlİ ÇaliŞiyorum Şu an doguda olsa gİdecem gÖzÜm karardi artik

Tepki Skoru
0
Anlamadigim ne bİlİyormusunuz arkadaŞlar bu kadar aÇik var ve 1034 kİŞİ aliyorlar.bİzlerİ soktuklari bunalim halİ cabasi sinavi kazanmaliyim kazanamadim ne yapacam lanet olsun bu sİsteme peyzaj mİmarlarini,zİraat mÜhendİslerİnİ bİle Ögretmen yaptilar bİzlerde elİmİz belde baŞimiz Önde beklİyoruz devlet bİzİ alsin dİye suÇumuz egİtİm fakÜltesİ mezunu olmak sİzlerİ bİlmem ama ben bunalimdayim atanmak İÇİn 85 Şart Şansa birakmamak İÇİn. Ücretlİ ÇaliŞiyorum Şu an doguda olsa gİdecem gÖzÜm karardi artik
Bende arkadaşım neresi olursa olsun yeterki atanmak istiyorum.

Tepki Skoru
0
ne fark ediyorki sonuçta aynı ücret aynı konum...yıllardır lisans mezunları da usta öğreticiydi.bunun ayrımı olunca güya bizi mi kandırıyorlar
..........vah vah... yazık

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.