arkadaşlar ilçe meb e gittim ücretli öğretmenlik başvurusunu il meb in aldıgını söylediler. ilçe meb ler okul öncesi ücretli öğrtemenlik başvurusu almıyor ve atamasını yapmıyormuş kafam karıştıııı[/QUOT
Arkadaşım sen ne zaman gittin.Ben ilçeden yaptırdım.Valla öyle yapıyorlarki anlamıyorum.İstanbul resmi yazı göndermiş ilçelere siz alın diye.Sen neredesin ki?
Cağaloğlunda çemberli taş durağında iniyorsun (Beyazıttan hemen sonra)zeytinburnu meb e sordum ordan böyle bir cevap geldi. bu arada istanbul il meb nerde arkadaşlar?
Bence buna sevinmeniz gerekir. Bilmiyorum bu karar ne zaman alındı ama bundan önceki yıllarda lisans mezunu öğretmenler usta öğretici olarak çalışıyordu. Bundan daha çirkin bişey olabilir mi? Sözüm yanlış anlaşılmasın ama okuyupta bitiren için usta öğretici demek o kişiye sen kimsin demekten farksız. Şuanda olması gerektiği gibi. Kadrolu,sözleşmeli ve ücretli vardır. Yani standartı nihayet yakaladılar. Diğer branş ve kademelerde usta öğreticidir.[/QUOTE
buna sevinmek mi? ben mezun durrumdayım bursa ilinde usta öğretici olarak görev verilmedi isterseniz ücretli öğretmenlik yapın dediler usta öğreticiler 600ytl ücretliler onlardan 100 ytl daha az alıyolar bende çalışmadım kpssye hazırlanıyorum. ücretlilerin durumu çok daha vahim bence yanılıyorsam düzeltin!
Arkadaşım öncelikle hiç farkı yok ücrette dahil.Sadece alımlarda fark var.Usta öğr.valilik onayı ile ilden belirleniyor.Ücretlide ilçeden kaymakamlık onayı ile oluyor.Ayrıca mezunlar ücretli olacak dediler.Kaymakamlık onayı ile olan daha iyi çünkü ilden çok uzak yerlere verilebiliyoruz.İlçeden olunca sana yakın yada istediğin yer oluyor.Biz istanbulda öyle ama Bolu neden öyle değil bilemem.arkadaşlar okul öncesinde ücretli öğretmenlik diye bişey varmı ben sadece kadrosuz usta öğretici sözleşmeli ve kadrolu olarak biliyorum çizmeli kedi ücrtliye gectim demiş usta öğreticilkten acıklarısnız sevinirim bana bolu mebden ücretli öğretmnlik hakkında bişey söylenmedi aradaki farkları nelerdir??
Bulunduğun ilçe mil.eğ. başvuruyorsun.İhtiyaca göre alıyorlar.Zamanı olmuyor diye biliyorum.ön lisans mezunuyum ücretli öğretmenlik yapmak istiyorum nereye başvurmaliyım teşekkürler
Normal şartlarda çalışamaz.İl.mil.eğ. okulöncesi öğrencileri,mezunlar 2 yada 4 yıllık.Başvurabiliyor.Hem ustaöğreticilik yönergesindede bu şekilde ama senin dediğin olay çok saçma ve bizim ülkedeki okulöncesine verilen değeri ortaya koyuyor.Demek güzel bir torpili varmış yazık valla.Aslında şikayet etmek gerekiyor birşekilde ile yada ilçeye tepki verilmeli.Arkadaşlar pek konuyla alakası yok ama Turizm otelcilik ve işletme okuyan 3. sınıf öğrencisi anaokulunda çalışabilir mi hemde istanbul'da Ne olur bilen varsa bir söylesin.çok moralim bozuldu. hala bölümü okulöncesi olan kişiler beklerken Şok oldum ya....![]()
Diplomanın fot. ikametgah,nüfus cüz.fot. dilekçe,savcılık kağıdı,ilçeden sana söylerler hocam maaşımda 123 saat karşılığı 720 aldım usta öğrt.aynıArkadaŞlar Ücretlİ ÖĞretmenlİk baŞvurusunda ne gİbİ belgeler İstenİyor ve Ücretlİ ÖĞretmenler ne kadar maaŞ aliyorlar?
Arkadaşım müdürüne göre ve müfettişe göre değişiyor.Geçen yıl bana geldi evraklarımın hepsi tamdı ama bakmadı sadece sınıftaki durumumu inceledi.Müdürün senin hakkında olumlu şeyler söyledi evraklarını incelemiyeceğim dedi.Ama sen hazırla çünkü gerçektende inceleyenler var.Senin herşeyin hazır olsun tutanakta bakılıyor istiyorlar yani hatta velilerin imzalarını bile isteyenler oluyor.Arkadaşlar bende yeni başladım.Denetleme nasıl yapılıyor ücretli öğretmenlikte?Müfettiş mi denetliyor okul müdürü mü?Evrak hazırlamadım ben.Mesela toplantı yaptım ama tutuanak tutmadım.Tutmam gerekiyor mu?