Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Mevsim şeridi

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar stajım için degişik mevsim şeridi örneklerine ihtiyacım var yardımlarınızı bekliyorum

Tepki Skoru
0
ya yokmu kimsede mevsim şeridi ile ilğili örnek lütfen yardııııııııııııııııııııııııım staj içinnnnnnnnnnnnnnn lazımmmmmmmmmmmm

Tepki Skoru
0
arkadaşım mesim şeridi derken tam olarak neden bahsettiğini açarmısın.ayrıca formda bu konuyla ilgili pekçok paylaşımları va rarkadaşların.iyice bir bak istersen

Tepki Skoru
0
hazır mevsim şeritlerinden kullanmak istemiyorum..hani sınıfımızda astığımız,sonbahar,kış,ilkbahar,yaz resimlerinin bulunduğu mevsim şeridi var ya ondan bahsediyorum ESMA ÖĞRETMENİM.umarım açıklatıcı olmuştur.farklı ve güzel örnekleri olan arkadaşlar!!yardımcı olurmusunuz? ayrıca etkinlik resimlerimi göndermek istiyorum nasıl gönderebilirim??

Tepki Skoru
0
hocam dediğim gibi serbest zaman etkinlikleri fen ve doğa etkinlikleri forumlarına baktınızmı oralarda gerçekten çok güzel paylaşımları var arkadaşların
isterseniz arama bölüme girip ordan arayın .

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle