Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Memurlar net de bizi aşagılayanlara sinir oldum:S üyeliğimi iptal etti:))

Tepki Skoru
0
ne 5 i ya 25 mat 1 yaptım da geldim bu bölüme onları ağzını burnunu yer değiştiririm kimse bizim zekamıza da bevcerimize de laf edemez kendileri puanı düşük diye ataması olmayan bölümlere gitmeselermiş hıh

Tepki Skoru
0
ne 5 i ya 25 mat 1 yaptım da geldim bu bölüme onları ağzını burnunu yer değiştiririm kimse bizim zekamıza da bevcerimize de laf edemez kendileri puanı düşük diye ataması olmayan bölümlere gitmeselermiş hıh
:36_11_6:en güzel cevabı verdiniz hocam, aynen katılıyorum

Tepki Skoru
0
arkadaşlar iyiki bu başlığı açmışsınız bende çok üzülüyorum oralardaki sitelerde bizler için söylenen sözlere bazen üye olup iki laf etmek istiyorum ama şeytana uyma diyorum hepimiz öğretmeniz branş ne olursa olsun fakülte bitirdik aöf yada yerinden, herkes atanmak için uğraşıyor gücümüz yettiği kadar. şahsen matematik çözemiyorum ama onlar benim kadar sözel çözemiyorlar ha her iki gruptan süperler de var ne mutlu onlara ama dediğim gibi elimizden geleni yapıyoruz. Biz sadece bizim bölümü atayın diğerlerini boşverin mi dedikte gıcık oldular anlamadım. yıllardır çeşitli branşlardan binlerce alırken ne gerek var onları atamasınlar mı dedik sanki neyse bu sözleri söyleyenler muhatabım olamazlar biz bütün branşlara saygı duyarız biz seviyeli hoşgörülü... insanlarız.
Herneyse arkadaşlar inşallah milli eğit. yıllardır yaptığı hatayı düzeltir ve en az 8bin alır hep dua ediyorum inşallah sonunda atanarız(bu yıl) saygılar sevgiler ve iyi şanslar arkadaşlar...

Tepki Skoru
0
nitekim öyle de oldu zatenn. kime güvenicez kimler için yorucaz kendimiziii

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00