Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

MEF 2004 II. Öğretim Mezunları

Tepki Skoru
0
Ooo herkes atanmış maşallah bi biz tembeller kalmışız Apo,Hasan falan da mı atandı kızz
Konya büyükşehir olma yolunda ilerliyo tabi, gelişmeye çalışıyo kendi çapında
Gelirsen beklerim canım mutlaka zaten yerim belli şeker fabrikası biliyosun
Görüştüğün herkese çok selam söyle

Tepki Skoru
0
ülkücüm,apo atanamadı malesef...hasanda atandı oda askerde,ıspartadala ikiside..sınav için daha başlamadım hazırlanmaya,2. dönem kurs araştırıp takviye yaptıracagım bakalım ne olacak ilk defa calışmaya başlıcam evlenince tembelleştik doğrusu ders calışmak zor geliyor ülkü..sen fabrikada devam ediyorsun demek memnunmusun işinden calışma ortamın iyimi?gelirsem ugrarım yanına canımgörüşmek üzere sevgiler

Tepki Skoru
0
selammm.bende 4 j den mezunum.şırnak cizredeyim.4 j mezunu arkadaşlar.mesajlarınızı bekliyorum.rumuz.voleybolcuu

Tepki Skoru
0
:36_3_12: ülkü miray selam ben dilek sizi gördüğüme çok sevindim k.i.b.

Tepki Skoru
0
Aaa Dilekcim bende seni gördüğüme sevindimi Konyadamısın nerelerdesin evlendiğinde bi görmüştüm seni bi daha yok kayboldun
Neler yapıyosun? Atandın mı?
Biraz bahsedermisin kendinden
Görüşmek üzere sende k.i.b.

Tepki Skoru
0
slm ülkü konyadayım. kml. de çalışıyorum. özelime msn ve cep numaranı yolla bi hafta sonu bulaşalım. k.i.b.

Tepki Skoru
0
ülkücüm geçen sene maraşdaydım oraya atandım yazın eş durumunda konyaya geldim sende evlenmişsin hayırlı olsun. gürüşmek üzere

Tepki Skoru
0
dilek merhaba nasılsın?ben giresundayım..iyiyim baya cogalıyoruz cok memnun oluyorum dogrusu atandıgına sevindim ben hala atanamadım..eş durumundan böyle geziniyorum ülkemde.sevgiler.k.i.b görüşürüz. buara nasıl k.m.l calışıyorsun yönlendiririmisin canım

Tepki Skoru
0
Ya arkadaşlar koca Mesleki Eğitimde II. öğretim mezunları bu kadar az mı bu insanlar hiç mi nete girip okul öncesi eğitim ile ilgili birşeyler araştırmıyor??

Tepki Skoru
0
bende 2006 mezunuyum 2.öğretim 4jden hilalşırnaktaym.zübeyda hanım anaokulunda mudürüm.

Tepki Skoru
0
Merhaba ben de 2004 mezunuyum,2.öğretim,j şubesi.

Tepki Skoru
0
mrb yeliz ve tüm arkadaşlar bende 4M sınıfı mezunuyum
benim atamam çıktı 2,5 yılır sinoptayım keninize iyi bakın

Tepki Skoru
0
selam arkadaşlar,sizi gördüğüme çook sevindim.ben aygün.umarım unutmamışsınızdır beni,arkadaşların numaralarını kaybettiğim için kimseyle görüşemiyorum.sizlerden haber aldıgıma sevindim.nazike de konya çumrada görev yapıyor,2 haftalık anne kızı oldu adı DOĞA.benimde haziranda düğünüm var,hepinizi beklerim....artık kopmayalım,hep görüşeliim arkadaşlar....

Tepki Skoru
0
bende 4 k dan fadime beni kimse tanımaz hasan dışında:) bende 2.5 yıldır semdinlideyim 2004 mezunlarının burda bulusması çok güzel...

Tepki Skoru
0
2003 k da da fadime olması tesadüf olmus . ben 2004 k daydım arkadısm hasanda bizim sınıftaydı.

Tepki Skoru
0
aygün sen atandım mı peki, nazike kaza çumrada mı biliyosun ben çumralıyım merak ettim hangi okulda acaba??

Tepki Skoru
0
ülkücüm,maalesef atanamadım ben.nazike,Karkın Atatürk İlköğretim okulunda çalışıyor..sana çok selamı var...

Tepki Skoru
0
aleyküm selam aygüncüm sana da mutluluklar diliyorum
Allah bir yastıkta kocatsın

Tepki Skoru
0
slm arkadaşlar. aygün hayırlı olsun ömür boyu mutluluklar.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle