Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Meb tercih robotuna girin orda puan dagılımı ve trcih sıramız oluşacak

Tepki Skoru
0
ewet kesinlikle herkesi toplamalıyız.Çok çok önemli.Mesela ben tercihlerimde çok değişiklik yaptım.Teşekkr ederm bu bilgi için.İnşallah böylelikle istediğimiz yere atanırız. Lütfen çok kişi toplayalım...

Tepki Skoru
0
yav lütfen birlik olalım orda bakın siteye burayada girdiğinizi yazın

Tepki Skoru
0
bende girdim şimdilik taslak hazırlamıştım yazdım onu hep sizin sıranız diyo :) inşşlah yarabbim. nolur atanalım arkadaşlar yaa

Tepki Skoru
0
ama daha çok kişinin gelmesi lazım,kayıt olması lazım yaa çok az kişi olmuş daha:( şimdi tabi 1. oluruz:(

Tepki Skoru
0
bu sitede arkadaşların tercihinide görebiliyormuyuz
ben bakamadımda birisi bana açıklasa

Tepki Skoru
0
hocam eğer bakabilirseniz çok iyi olur:) arkadaşlarla aynı yeri yazmışsanız görebiliyorsunuz.Onun dışında görülmüyor.
:))
anladım çok sağol peki tercihimizi nasıl sileceğiz
tercihimde daha yüksek puanlı biri var silmek istiyorum nasıl sileceğim ??

Tepki Skoru
0
tercihleri düzenleye giriyorsunuz,ordan hangi tercihi değiştirecekseniz onu düzenle diyeceksiniz:) kolay gelsin,Allah yardımcımız olsun:=)

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bu siteye ugrayın lütfen girdiğimden beri 180 kişi daha bilgilerini girdi.

Tepki Skoru
0
merhaba sitenizin yeni üyelerindenim ve şu günlerde tercih yapma heyecanı sardı. puanım 62,306 sizce nekadar şansım var ona göre umutlanmak istiyorum bu konuda bilgi verirseniz çok mutlu olacağım.

Tepki Skoru
0
bende girdim o siteye ama hiçbirşey çıkmıo anlamadım gitti.Başvuru belgemizden seçmişmi olmamız gerekio acaba?

Tepki Skoru
0
bende girdi arkdşlar dn gece olmamıştı bir türlü hepsinde sizin sıranız yazıo başkası seçmiş olsa aynı okulu ne yazacak bunu çok merak ediorum.. cevaplarsanız sevinirim:)

Tepki Skoru
0
atama tercih robatuna puan ve isim giriyosun tercihlerini giriyosun ve o siteye giren tercih yapanlar arasında seni tercihini yazan yuksek puanlılar alanına göre sıran,il deki sıran görünüyo sadece ön fikir hangi illerde yıgılma olacak hangi ili tercih eden az bunlar kısmen ortaya cıkıyor.ama oraya puan giren arkadaşların yogun lması gerek.

Tepki Skoru
0
merhaba sitenizin yeni üyelerindenim ve şu günlerde tercih yapma heyecanı sardı. puanım 62,306 sizce nekadar şansım var ona göre umutlanmak istiyorum bu konuda bilgi verirseniz çok mutlu olacağım.
öncelikle aramıza hoşgeldiniz atama şansı yüksek olan bir puan doğru tercih yaparsanız atanırsınz tabiki neyin ne olacağı belli olmazda bu düzende...

Tepki Skoru
0
bu arada arkadaşlar k.maraş yazmayı düşünen varsa yardımcı olabilirim

Tepki Skoru
0
slm ben zeynep k.maraşı yazdım.ama puanım çok düşük.21'de işaretledim.bi ümit işte.şimdiden teşekkür ederim.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle