Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Meb tercih robotuna girin orda puan dagılımı ve trcih sıramız oluşacak

Tepki Skoru
0
bence bu tercih robotuna güvenip tercih yapmayın. puanını fazla yazıp istediği okulu kapatanlar olabilir hiç mantıklı değil

Tepki Skoru
0
yazılanları okuyunca dayanamayıp bende yaptım tercih gerçi okullar kousunda tam kararım vermedim ama belirlediğim illerden 20 okul yazıp tercihimi tamamladım ve 19 tercihte 1. sıradayım sadece 1 tercihimde 2. sıradayım zaten o okulu yazmayı düşünmüyorum
şimdi bu duruma bakarak benim mutlu olamam lazım ama hala umutsuzluklar yaşıyorum geçen atamada burasının okulları 84 77 76 75 gibiydi of of :ggggdw::ggggdw:

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bu sıralamada bir tuhaflık var.... afyon' u 66 ile sadece 2 kişi yazmış.... 82 ile Kars nasıl bekliyor? yani 82 ile geçen atamada kadrolu yer beğenemedi de şimdi sözleşmeli kars mı yazacak?
bence de dikkatli olalım... belirtilen puanlara göre mantıksız tercihler var gibi...

Tepki Skoru
0
ben hiç bişi anlamadım bu tercih robotundan

Tepki Skoru
0
tabiki mantıksız ama fikir verir milletin puanlarnı yalan yanlış girdiğini düşünüp o kadar şişme puanın olduğu bir ilde bile ilk sırada sen varsan yazarsın
denemekle ne kaybedicez ki

Tepki Skoru
0
Baska konulara yazdigim onerimi buraya da kopyaliyorum, ayrica tercih robotuna %100 guvenemeseniz de fikir verebilir, herkes manipule etme gayesi tasimaz, bazilari yanlis bilgi verebilir ama bircok kisi de dogru tercih ve puanini yazmistir

ayrica, tercih yaparken robottan siralama icin yardim isteyebilirsiniz yoksa puanim 71 hic sansim yok robota gore tercih yapmayim dusuncesi mantikli olmaz

Tercihte bulunacaklar icin belki bazılarına ilginc gelecek ama bazılarının da kafasına yatacak bir onerim olacak

75 puan üstü belki 70 puanlar da buna dahil edilebilir, istemedikleri yerleri tercih etmesinler, sozlesmeli olarak calistiklari yerlerde sorunları yoksa illa bir yere kadrolu atanmak icin acele etmesinler, mucbir nedenleri olanlara birsey diyemem, ornegin esi izmirde kendi karsta calisiyorsa yada bulundugu okulda calismak istemiyorsa ona birsey diyemem

ocak subat aylarinda yine kadrolu atama olma ihtimali yuksek, bu atamada sabredenler bir sonraki atamalarda daha merkezi yerlerdeki kadrolara yerlesme ihtimalleri var

istanbul icin, bu atamada uskudar kadıkoy hic yok, atasehir 1 tane (o da zaten atasehir degil)

sozlesmeli olarak calisanlarin -verilen sozlere guvenilirse- ileride kadrolu olacaklari dusunulebilir, buna guvenmiyorsaniz dedigimi unutabilirsiniz

ornegi yasandi, eylulde yuksek puanla istemedikleri yerlere atananlar 10 bin atamasinda magdur olduk dediler, bu her zaman gecerli bir durum, cunku 1 sene icindeki alimlarin ne zaman ve ne kadar olacagini MEB netlestiremiyor

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle