Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Marmara Üniversitesi 2003 Mezunları

Tepki Skoru
0
ilkay nuray hoşgeldiniz aramıza...ne kadarda çoğaldık böyle...güzel paylaşımlar dileğiyle...
o_beste_o teşekkürler.hoşbulduk.ben a şubesinden.ne güzel artık hep buradayız.birbirimizden haberdarız bu sayede.çok özlemiştim üniversite yıllarımı.iyiki marmaralıyım.

Tepki Skoru
0
aramıza hoş geldiniz arkadaşlar b şubesi ne kadar aktif bizden kimse üye bile deil bu siteye nerdesiniz arkadaşlar c sınıfı

Tepki Skoru
0
iyiyim saol canım sen nasılsın hayat nasıl gidiyo...
bende iyiyim canım..
nasıl olsun işte bu yaz evlendim...artık elazığdayım..kovancılar ilçesinde :( eş durumundan buraya geldim...3 yıl kadar burdayım...
sen neler yapıyosun istanbulda mısın...
görüşmek üzere canım....

Tepki Skoru
0
Bende Ilk Atama Da Siirte Gittim Sonra Eş Durumundan Istanbula Geldim Yani Senin Durumununtam Tersi..geldikten Sonra Da Düğün Yaptik :)) 2006 Yilinda Kendine Iyi Bak..öptüm

Tepki Skoru
0
mrb cülvent.ben semanur,2003 mezunuyum B sınıfından.

Tepki Skoru
0
merhaba kanin,ben B şubesindeydim ama seni hatırlıyorum

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşlar uzun bir ara giremedim .sema ve sema nur sizi hatırlayamamıştım ama yıllık sağolsun hemen hatırlattı.ilkay'cım sende hoşgeldin aramıza ben bingöl'e atandım 3 yıl kaldım .şimdi çanakkale biga dayım sizlerle burada olmak çok güzel üniversite günlerini hatırladım.Umarım daha sık görüşürüz

Tepki Skoru
0
hatırlamış olmana sevindim canım görüşmek üzere bende istanbuldayım

Tepki Skoru
0
evet meryem, sana sormuştum. benim aklımda hande nin en yakın arkadaşı olarak sen kalmışsın da. kusura bakma.
canım önemli değil...benim grup 3 kişiydi..ben afra ve semanur...artık üçümüzde burdayız nihayet sonunda yani(semanuru ancak üye yapabildimde:) )

Tepki Skoru
0
Merhaba Cülvent ben de 2003 mezunuyum B şubesinden.müzik derslerini beraber almıştık

Tepki Skoru
0
3,5 yıldan beri Tokat Ziledeydim artık nihayet hazirandan beri istanbuldayım Cülvent,sen nerede görev yapıyosun

Tepki Skoru
0
Selam kanin... Ben 2004 mezunuyum ama seninle aynı yurttaydık hatırlıycakmısın bilmiyorum...Ben Berna nerelerdesin.Ben Edirne'deyim..İİçalışmalar

Tepki Skoru
0
ben de bitlis ahlat tayım. buradaki 2. yılımız. biz de bu yıl bolu ya tayin isteyeceğiz, inşallah çıkar... derslerinde orglu eğitim veriyor musun?
BENİM ORGUM YOK, BU YIL GELDİĞİM OKULUN ORGUNU MÜZİK ÖĞRETMENİNDEN FIRSAT KALIRSA KULLANICAM İNŞALLAH,SEN KULLANIYORSUNDUR

Tepki Skoru
0
Sema-nur hoşgeldin aramıza.Bende artık daha sık bu siteye girebileceğim.Güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiyle

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle