Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Malzeme YOK

Tepki Skoru
0
usta ögreticiyim görev yapacağım okulda ilk defa malzemeleryok bu okulda nasıl çalışacağım kime nereye başvurup malzeme istemeliyim lütfen yardım edermisiniz aileler aidat vermeye hiç yanaşmıyor ne yapacağım zor durumdayım lütfen yardım edin

Tepki Skoru
0
BU BİR OTOMATİK MESAJDIR esra calkar... Konu açtığınız için teşekkür ederiz.Kurallarımızı okuyarak konu açtığınızı umuyoruz.Kurallara uygun olmayan konular ve daha önce benzeri açılmış konular silinmektedir.Forumumuzdan en iyi bir şekilde yararlanmanız dileği ile...

Tepki Skoru
1
Velilerden çocukları için karton, yapıştırıcı gibi bir takım malzemeleri isteye bilirsin. Aidat vermezler ama bunları getirirler çünkü çocuklarının kullancağını bilirler.
Okulda ki müdürünüzle ortak çalışma sonucu bir yol bulursunuz.
Başarılar dilerim

Tepki Skoru
0
arkadaşım benim çalıştığım yerde okulun ilk günlerinde velilere malzeme listesi verecektim müdür bey vermeyin hoca hanım dedi. biz okula zor topluyoruz bi de malzeme istersek hayatta göndermezler çocuklarını dedi. bende istemedim. sadece ıslak mendil koyun çocuklarınızın yanına dedim onu bile almadılar. fakiriz para yok diye ağlaşıyorlar. doğru söyleyende vardır mutlaka ama... böyle işte okulumuza yardım yapılmıştı 50 ytl onunla gidip 3 pastel boya 2 sulu boya vb. biraz malzeme aldım ortak kullanıyorlar.

Tepki Skoru
0
milli eğitime dilekçe yaz müdürün üst yazıyla milli eğitime yollasın...mutkala sesini duyarlar...

Tepki Skoru
0
Merhaba Okul Öncesi Genel Müdürlüğünün ve Özel Anaokulunun yapmış olduğu Sende Oyun Oyna Kampanyası var Oraya başvurabilirsin.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle