Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Malzeme desteği

Tepki Skoru
0
merhaba okulum bingöl de karlıovada bir okul.çocukların pastel boya,sulu boya ve fon kartonu gibi malzeleri karsılama imkanı yok.yard
ım ederseniz sevinirim

Tepki Skoru
1
merhaba okulum bingöl de karlıovada bir okul.çocukların pastel boya,sulu boya ve fon kartonu gibi malzeleri karsılama imkanı yok.yard
ım ederseniz sevinirim
oraları çok iyi bilirim.zor şartlarda görev yapıyorsunuz.ama kaymakam,belediye başkanı ve değişik sivil toplum kuruluşlarından az çok yardım talep edebilirsiniz.orda en çok yardımcı olacak kişi kaymakamdır.ondan en iyi şekilde istifade edebilirsiniz.

Tepki Skoru
0
merhaba ben dıyarbakır dıclede ogretmenlık yapıyorum sınıfım lojmanı tahsısı ettıler 2 tane kucuk halıdan baska hıcbır malzeme yok lutfen kısa zamanda yardımınızı beklıyorum boya halı masa sandalye acıl sımdıden tesekurler

Tepki Skoru
0
Merhaba arkadaşlar ben muş malazgirtin karakaya köyüne yeni atandım sağlam bi tane oyuncak yok,batıdaki anaokullarına sesleniyorum eğer fazla yada kullanmadığınız oyuncaklar varsa lütfen yollayın

Tepki Skoru
0
Mardinin derik ilçesi yukarı mezra i.o gorev yapıyorum sınıfımda masa ve sandalyenın dışında hıç bırsey yok lütfen yardım edin

Tepki Skoru
0
bende batıdayım ama hiç oyuncak yoktu sınıfımda . hiç kimseden yardım bulamayınca kendim aldım. Bence biraz fedakarlık yapabilirsiniz

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar ben de mardinini aşağı cevizpınar köyündeyim...Sınıfımız da prit,fon kartonu,elişi kağıdı,oyuncak(özellikle eğitici oyuncaklar)ihtiyacımız var.Yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle