Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

maaş:)

Tepki Skoru
0
yok arkadaşım yatmamımış 1 2 günsonra kadrolu maaş yatacakmış

Tepki Skoru
0
ben hala sözleşmeliyim, eylülde kütahyaya gideceğim, benimkide yatmamış....

Tepki Skoru
0
bu ayki maaşlar sözleşmeli olarak anlaştığımız bankaya mı yatacak yoksa kadrolu olarak yeni açtırdığımız hesabamı?????

Tepki Skoru
0
ya arkadaşlar ben 1 haziranda kadrolu atananlardanım benimde maaş yatmamış..kadrolu 1 eylülde olcam maaşımın şimdi yatmaması tuhaf değilmi? khk ile kadroya geçenlerin maaşlarını ayarladıkları söyleniyo bizi bu durum enterese ediyormu??

Tepki Skoru
0
bir iki güne oluyorsa iyi temmuzda çift maaş diye söylenti var. ne kadar doğru bilmiyorum

Tepki Skoru
0
:) Çok sevgili öğretmenlerim maaş durumu ülke genelinde il Memlerin bireysel farkındalıkları söz konusu olabiliyor. Kimisi 7 sinde ek ders yatırıyoken, kimisi ilk 3 iş günü sonrasında, kimisi 15inde... Maaş durumu da bağlı bulunduğunuz İl Mem hesap işlerini arayıp öğrenebilirsiniz. Ha çift maaş diye birşey düşünmek de çok hayalsi olur yaa :) Nerden kırpsak diye düşünüyorlarken, bu şöyle olabilir, hesap dökümünün sonraki aya devri söz konusu ise, bu şekilde çift maaş alabilirsiniz :)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle