Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Lütfen Önce Okuyun-şarkı isimleri ve telif hakkı ile ilgili.

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Öncelikle 2 tane ana konumuz var lütfen şarkılarla ilgili konuları onların içine açalım.
Çocuk şarkıları bölümünü aylardır açsam mı açmasam mı diye düşündüm.Şarkı yayınlayanlarıda telif hakkı konusunda uyardım.
Buradan son kez bir hatırlatma yapıyorum.Hem sizi hemde bizi zor durumda bırakmayacağınızdan eminim.O yüzden eklediğiniz parçaların piyasada para ile satılan parçalar olmadığına dikkat ediniz.
Para ile satılmayan şarkıları paylaşabilirsiniz.
Parça isimlerini yazmayanların konusu silinecektir arkadaşlar.
Mp3 leri rar veya zip leyip yollayın yoksa açılmayabilir.

Tepki Skoru
0
hocam teşekkürler uyarınız için..ama piyasa satılmayan şarkılar sadece kendi seslendirdiğimiz şarkılar olabilir diye düşünüyorum ben...bu konuda biraz daha bizleri aydınlatırsanız çok sevinirim..cevabınızı bekliyorum selçuk hocam!!

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Telif hakkı olan,para ile satılan şarkıları sitemizde paylaşmayınız.
Bu herşeyden önce kul hakkına girmekte ve emeğe saygısızlık arz etmektedir.Bu vebalin altında kalmamak adına gelen istekler doğrultusunda hemen bu linkleri silmekteyiz.
Üyelerimizden de paylaşım yaparken bu hususlara dikkat etmesini rica ediyorum.

Tepki Skoru
0
piyasada para ile satılmasından ziyade o şarkılara emek veren kişilerin emeğine saygısızlık ve onlar adına çok üzücü bir durum. hele ki bunu geçenlerde paylaşılan ercan mertoğlu şarkılarından dolayı hocamızın emeğine saygısızlığı ve bundan duyduğu üzüntüsünü yüzünde görerek daha iyi anladım. lütfen emeğe saygı duyalım ki daha sonrada böylesi değerli şahsiyetlerin değerli bilisinden ve ürünlerinden kendimizi mahrum bırakmayalım... saygılar...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle