Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

LOSEV (önemli)

Tepki Skoru
0
ÜCRETSIZ LOSEMILI COCUKLAR HASTANESI..........

Merhabalar, LOSEV (Losemili cocuklar Saglik ve Egitim Vakfi ) 3.5 yillik bir vakif olmasina ragmen Turkiye'nin ilk losemili cocuklar hastanesini Ankara'da kurdu.

Yemeginden pijamasina, muayenesinden tahliline kadar her sey ucretsiz olarak cocuklara sunuluyor. Ankara disindan gelen ailelere de apart oda hizmeti veriliyor.

Vakif kullanmadigimiz giysi, ev esyasi, oyuncak, bisiklet ve yiyecek yardimlarini kabul ettigi gibi,

Yapi Kredi) YKB 477 Sube 1-002666 hesaba tutar ne olursa olsun bagis da yapilabiliyor.

Tel : 0312- 447 06 60

http://www.losev.org.tr

NOT: Belki bu maili 10 kisiye yollarsaniz hayatinizda büyük degisikler olmayacak.
Ya da kimseye yollamazsaniz hayatiniz kararmayacak. Fakat bu is için harcadiginiz zaman ve emek, çok daha iyi degerlendirilmis olacaktir.

Lutfen, en azindan tanidiklariniza forward ediniz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tepki Skoru
0
arkadaşlar duyarsız kalmayalım. adresinizde kim varsa yollayın... paylaşımın için çok tşk ederim fatmasirin arkadaşım

Tepki Skoru
0
ben tanıdığım herkese yolladım ayrıca bağışta yapıcam bilgilendirdiğin için sağol arkadaşım

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle