Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Kütüphaneler Haftası İçin Etkinlik Örneklerine İhtiyacım Var.

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar acil olarak kütüphaneler haftası ile ilgili etkinliklere ihtiyacım var her etkinlikle ilgili olabilir.

Tepki Skoru
0
teşekkür ederim :) birde oyun ve müzik ile ilgili etkinik varmı bildiğiniz acaba

Tepki Skoru
0
Sevgili özlemgüler serbest zaman etkinliklerinde kitap yazıp bi arama yaparsan renklerle mevsimlerle, duygularla ve hayvanlarla ilgili bissürü resim var.Ben onları boyatıp kitaplar yaptıracağım. Artık meteryallerle de bi kitaplık oluşturmayı düşünüyorum. Planıma henüz başlamadım güzel oyun ve şarkılar bulursam yollarım.

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar tekrar konu açmak istemedim..Bana şiir tekerleme şarkı vb lazım kütüphaneler haftasıyla ilgili..Yardımcı olursanız sevinirim..Teşekkürler

Tepki Skoru
0
Şiir
Kitaplarım
Cici annem
Ninni söyler
Tonton ninem
Masal düzer
Hepsi hoş hepsi güzel
Ama benim
Derdin bsşks
Kitaplarım ağlayınca
Ninni beni uyutmaz
Kitaplarım olmayınca
Masal beni avutmaz.

Kitabım
Kitabım en iyi arkadaş
Bana neyi sorarsan söyler
Ne anlatsam en sonunda
Çalış iyi doğru ol der
Geceleri uyumaz o
Beni kaldırır erkenden
Okulum kadar güzeldir
Kitabo çok severim ben

Tekerleme
Kitap
Bir kitap sana
Bir kitap bana
Gel arkadaşım
İçinde ne var
Bakalım doya doya.

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar çok teşekkür ederim..Harikasınız:D

Tepki Skoru
0
çok teşekkürler yengeç nasıl bir kitaplık yaptırmayı düşünüyorsun mukavvadan falanmı iyi fikir aslında :)

Tepki Skoru
0
Sevgili Özlemgüler açıkcası fazla düşünmedim ama büyük bir olasılıkla orta boylarda bir kutu bulup ortasına mukavva yerleştirip yapacağım içini elişi kağıdı ya da fon kartonuyla kaplayıp dışını da artık malzemelerden yaptırmayı düşünüyorum.Söylediğim resimlere baktın mı çok uygun değil mi.

Tepki Skoru
0
baktım teşekkür ederim işime yarayacak iyi oldu çok sağol birde arkadaşlar hoca dramatize edebilirsin dedi kitaplarla ilgili dramatize yaptırcam işte çocuklar kitapların sayfaları olacak çevirirken hareket edecekler falan sizin düşüncelerinizide alabilirmiyim başka neler yaptırılabilir

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar bende yeni konu açmak istemedim. bana da kütüphaneler haftası ile ilgili hikaye lazımdı mümkünse kuklalarla anlatılan bir hikaye lazım. Uygulama hocamın isteği banada yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden herkese teşekkür ederim.

sevgilerle...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar elinizde mp3 var mı ,kütüphaneler haftası ile.buraya eklerseniz çok sevinirim....

Tepki Skoru
0
merhaba ılk hafta yaptırmıstım ben
sımdı yaptırman gereken sey cocuk resmı ve kolları dısarı dogru acılıcak ısınne sayfayı ıkıye katlayıp zımbalıcan ıste saana bı kıtap oldu ıcıne hıkaye kıtabı yaparlarsa super oluyo yanı resım kollarınıda kapatınca olduuu

Tepki Skoru
0
arkadaşlar çok acil kütürhane haftası ile ilgili hikayeye ihtiyacım var.yardım ederseniz çoksevinirim

Tepki Skoru
0
“ Nasıl Anlatsam” hikaye kitapları serisinden “ Rüyadaki Kitap Perisi “
Bir kitap ismi verebilirim sana ama kitabı ben daha görmedim haftaya ki planımda geçiyor sadece.

Tepki Skoru
0
Sınıf Kitaplığımızda yıpranmış kitaplar var onlar düzenlenip zımbalanarak yenilenecek .Yenileyemeyeceğimiz kitapların resimleri kesilerek yeni bir kitap oluşturulacak.Kitaplarımızın kapaklarının üstü değişik( hikayeyle ilgili olarak hayvan maskeleri gibi) tekniklerle renklendirilecek,eller,kollar eklenecek.Umarım anlatabilmişimdir bu saatte bu kadar oluyor.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle