Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

KPSS İPTAL OLMASIN iDARİ DAVA DOSYASI HAZIR.iPTAL OLMASIN DİYENLER HAKKINIZI ARAYIN

Tepki Skoru
0
iptal edemezler bu kadar çalışıp çabalayan mağdurlar var daha büyür olaylar bence bunu göze alamazlar benim gibi herşeyden fedakarlık yapıp çalışan insanlar isyan eder. hem hangi vakit sınav hazırlayıp yapacaklar en mantıklısı kopyacıların ayıklanması ve en büyük cezayı almaları. herkesin bu mübarek günlerde tek temennisi de bu sanırım İPTAL OLMASINNN.....

Tepki Skoru
0
arkadaslar 5 dakıka once 0312 298 7000 nolu numarayı aradım. konusması duzgun olmayan bır bey cıktı. ben daha konusmadan ''ıptal mi dıye soracaksınız degıl mı?'' dedı ben de evet dedım.
ıptal olur olmadıgı henuz belli degil eger kopyacılar bulunamazsa buyuk bır ıhtımalle ıptal edecekler ama bulunursa o zaman ıptal soz konusu olmaz, ıncelemeler halen devam edıyor dedı. ben de '' bızım gıbı yuksek puan alanların hakkı ne olacak'' dedım. kopya cekenler bulunursa ıptal olmaz dedı. ama ustune bastırarak henuz ıptal olup olmadıgı konusunda bır gorus bırlıgı yok dedı. konusma bundan ıbaret arkadaslar... ıstersenız sız de arayın. bakalım sıze ne dıyecekler.
bu arada ıptal oldu- olmadı dıyen arkadaslar lutfen kendı yorumunuzu katmayın konusmalara. LÜTFEN...(memurlar netten alıntıdır)

evet iptal olsun o kişilerde tekrar sınava girsinler ne güzel değil mi iptalciler kendinize gelin

Tepki Skoru
0
arkadaslar ıptal olmaz.kopyacıloarda bulundu sanrm.iptal olmaz olsada bunu kımse kabul etmez

Tepki Skoru
0
bencede super yorum.buyuk yazmak gerekırdı bu puanı.

Tepki Skoru
0
kopyacılar yakalanırsa niye iptal olmuyor ki sınav??

Tepki Skoru
0
kopyacılar yakalanırsa niye iptal olmuyor ki sınav??
hocam hayirdir alim fazla olsun dİye uĞraŞiyodun saĞa sola maİl atiyodun baktin sinavin İptalİ İŞne gelİyor hemen kanal deĞİŞtİrdİn zaten senİn gİbİ yan gelİp yatanlar bu ÇiĞirtkanliĞi yapiyor zamaninda ÇaliŞsaydin kİ bazi ÜstÜn zekalilara gÖre sinav kolaydi ya eĞer İptal olursa ve baŞkasina hakkim geÇerse atanirasa İŞİnden kazancindan ne kendİ nede Çoru ÇoÇuĞu fayda gÖrsÜn haram olsun hakkim..................... Hha unutmadan Öyle 70 lerde deĞİl puanimiz (standart sapma ve netler de yamuk lomaz sa olurdu da) ama onu aldik kİmsenİn yerİnde gÖzÜmÜz yok allah haksiz atamayi bİze nasİp etmesİn ama[/code][/code]

Tepki Skoru
0
Bence,sinavin su ana kadar iptal edilmemesi
kopyacilarin pesine dusuldugunu gosteriyor

normalde savcinin elinde sinavi iptal edecek delil var sanirim
(sorgulanan kisilerin ifadeleri) buna ragmen henuz iptal
yoksa "iptal edilmesini istemeyenler" icin
iyi haber bence

Tepki Skoru
0
Bence,sinavin su ana kadar iptal edilmemesi
kopyacilarin pesine dusuldugunu gosteriyor

normalde savcinin elinde sinavi iptal edecek delil var sanirim
(sorgulanan kisilerin ifadeleri) buna ragmen henuz iptal
yoksa "iptal edilmesini istemeyenler" icin
iyi haber bence
Pardon, bir ihtimal daha var, savci tum kopyacilari tespit etmek icin de ugrasiyor olabilir,
hepsini tespit ettikten sonra da iptal edebilir sinavi

bu arada, MEBin hareket planini da dikkatlice takip etmekte fayda var,
henuz bizim bilmedigimiz bazi seyleri onceden haber alip
aksiyona gecmis olabilir (ornegin memlere ucretli ogretmen atama talimati gondermek gibi)

Tepki Skoru
0
bir çok insan hakkıyla iyi puanlar aldı eğer iptal olursa davaya bende katılırım gerekirse anttepe de gelirim. bu iptal olmasın diyenlerin çoğu puanı düşük olup bir şans daha arayanlar ama bizim suçumuz ne o kadar çalıştık...

Tepki Skoru
0
puanı düşük olanlar şimdi daha yüksek alacaklarını düşünürseler yanılırlar, şahsen ben tüm yıl çalışmama rağmen şüpe duyuyorum tekrar aynı stresle puanımın düşmesinden, düşük puan alan bile bu strese tekrar girmek istemez, iptal olmasınnn

Tepki Skoru
0
bende okulöncesi öğretmeniyim ama sizin gibi düşünmüyorum siz sadece kendinizi düşünen bencil insanlarsınız ... bende köpek gibi alıştım 60 aldım puanım yetiyor ama okadar çok 70 in üzerinde olan var ki60 alanlar atanamayack belkide ve bu önümüzde olanların kopyayla bu puanı almadığını nerden bileceğim söylermisiniz ayrıca benim puanım 72 olmalıydı yada daha fazla nedenmi çünkü netlerim eksik hemde 14 tane kim verecek benim hakkımı ben çalıştım yine girsem yine yaparım aynı puanı

Tepki Skoru
0
bende okulöncesi öğretmeniyim ama sizin gibi düşünmüyorum siz sadece kendinizi düşünen bencil insanlarsınız ... bende köpek gibi alıştım 60 aldım puanım yetiyor ama okadar çok 70 in üzerinde olan var ki60 alanlar atanamayack belkide ve bu önümüzde olanların kopyayla bu puanı almadığını nerden bileceğim söylermisiniz ayrıca benim puanım 72 olmalıydı yada daha fazla nedenmi çünkü netlerim eksik hemde 14 tane kim verecek benim hakkımı ben çalıştım yine girsem yine yaparım aynı puanı
Şaibeli sınavlar iptal edildiğinde sizinde puanlarınız tekrar hesaplanacaktır. Sx lar düzenlenecektir. Bu puanınızı olumlu etkileyecektir.

Tepki Skoru
0
sınavda kopya var sınav ıptal.hoppala....o kadar calışanların emegı ne olacak.devler istese bulur bu kopyacıları ve bulacaktır da.sankı aynı seyler gecen yıllarda olmadı.sınav ıptal olmıcak bence yenıden hesaplanacak.iptal olursa yenı bır skandal olur.herkes hakkını arar mahkemye gider.iptal olmasınn olmasın.zaten ıptal olmasını ısteyenlerde ıkıncı bır sans ısteyenler :)):

Tepki Skoru
0
Sınav iptal olmasın!Herkesin ayrı bir hikayesi vardır eminim ama benim oğlum bir yıl boyunca annesinin des çalışmayı bırakacağı günü bekledi.sınav bittiğinde herşey bitmişti...Ama şimdi yaşananlar henüz olayın ne denli çirkin olduğunu kavrayamayacak kadar küçük olan oğlumun bile psikoolojisini bozdu.Hem de ders çalışmamdan daha çok!Umarım adalet yerini bulur...

Tepki Skoru
0
sınav ıptal olmaz bence...tutukladıkları kısılerı de serbest bıraktılar.puanlar yenıden hesapnaır

Tepki Skoru
0
puanım düşük ama yinede sınava yeniden girmek mantıksızca...resmen işkence gibiydi..sağlığımı bile kaybetme aşamasına geldim.ne olursa olsun sınavın iptali durumunda elbette yargı yoluna gideriz.hiçbirşey benden daha önemli değilken kendimi unutup sınava adapte oldum.stresle ve heyecanla geçen sınavı birkez daha yaşayamam.sınavın iptali bu durumdan daha haksızca...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle