Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Kpss 2010 puanları ve tercih etmeyi düşündüğünüz şehirleri yazın.

Tepki Skoru
0
sementa hocam orası meb in sayfası değil ve başında da yazıyor zaten kesin değildir diye.... birden çok korktum:(

Tepki Skoru
0
kesinlikle 1040 olamaz imkansıızz... ama şöyle de bir durum var 1040 kadrolu alıp geri kalanı sözleşmeliyle kapatmak için yapılacak olan birşey olabilir :S insanın aklına gelmiyo değil böyle şeyler.....

Tepki Skoru
0
benimde 80 bursa yazıcam inşallah.sözleşmeli çalışıyorum.

Tepki Skoru
0
Eşim Diyarbakırda olduğu için Diyarbakır,Batman ve urfa(siverek)---puanım 68..sözleşmeliyim ama bilemiyorm inş tercih yapabilirim.

Tepki Skoru
0
TESPİTLERİM
Arkadaşlar ,
*Bu atamada sadece kadrolu atama olack bu kesin bilgi.
*Extradan sözleşmeli alım da olmayacak.Yani demek istediğim sadece kadroya geçenlerin yerine sözleşmeli alınacak bu da kesin.
*Artı eğer 50 küsür il zorunlu 9 yıllık eğitime geçecekse peki kiminle dolduracaklar o kadar okulu.

Bu demek oluyorki ne kadar kadro açarsa o kadar da sözleşmeli alım olacak...peş peşe...çünkü sene içinde başka atama olmayacakmış.BUndan da şu çıkar:Kadrolu atamadan hemen sonraki hafta da sözleşmeli atama olacak.

Hatta bu durum bana şunu düşündürüyor;bence bütün bu başta mejburi olan illerdeki öğretmen ihtiyacının yarısı kadar kadrolu atanacak geri kalan yarısıda sözleşmelilere açılacak.Böylece taban puanlar da düşecek tabi.Ben 65 olur diye tahmin ediyorum İnş....Allah bu mübarek günlerde kimsenin emeğini zayi etmesin.Herkese güzel kapılar açsın inş.

Tepki Skoru
0
puanım 72.434 ist. da sözleşmeliyim
kadro olursa yine ist. u istiyorum

Tepki Skoru
0
puwanım 44,801 hakkari gerciş yoluyok mezraası nı istiyorum çıkar mı arkadaşlar bu puwanımla.

Tepki Skoru
0
taban değıl alım önemli 8000 sözleşme alırsa herkes gider

Tepki Skoru
0
verilen linkten kontejanları saydım.toplamda 16861 kişi geriye 13139 kişi kalıyor.Çok ciddiyetsizce hazırlanmış...

Tepki Skoru
0
artık şu kontenjanları versinler yaa. 13ünde verilecek dendi hala yok. bize lazım olan yerin dışında her şey var... bir de diyolar ki her branşa göre ayrı sınav yapılacakmış artık.. hadi ordan dedim, tek sınavı adam gibi yapabildiler de ayrı ayrı olunca.......!!!!!!! mubarek ramazanda bu stresi hakediyormuyuz yaaa.

Tepki Skoru
0
Allah yardimciniz olsun, nasip kısmet deyip tercihlerinizi ona göre yapın derim

bircok alternatif ve gözönünde bulundurmaniz gereken faktör var, hepsini bir hesaplayip tercih yapmak cok zor,
ayrica herkesin durumu kendine özgü, demek istedigim genellemek mümkün degil, belki tüm okul öncesi adaylarını gruplamak gerekse onlarca gruba bölmek gerekir

öncelikle mevzuati cok iyi bilmek gerekir ki, henüz atanmadiniz ya da sözlesmeli calisiyorsunuz yani mevzuati iyi bilecek kadar tecrübe sahibi degilsiniz

benden düsünmeniz/arastirmaniz icin birkac durum saptamasi/alternatif . gözönünde bulundurmaniz gereken konu

1. mecburi hizmet konusu, tercihlerinizde dikkate alin derim (özellikle evli/cocuklu adaylar icin)
2. sizce sözlesmeli iken -imkani oldugu halde- kadroya gecmek istemeyen adaylar olabilir mi? (bence olabilir, hatta mantikli nedenleri de vardir)
3. artik sözlesmeliler icin yerdegistirme mümkün, 21 isaretlemeyi hafifleten bir neden
4. bi ara il ici atanmak istiyorum secenegi de olacak denmisti, bu konuda bilgisi olan var mi? il emrine verilmek yani
5. sözlesmelilerin 3-5 yila kadar kadroya alinacagi ihtimalini yüksek görüyorum, kadroya almayip da ne yapacaksin ki, eninde sonunda alman gerekecek zaten
6. evime yakin bir okulda sözlesmeli calisirken yine evime yakın bir okula kadrolu atanmak isterim (mecburi hizmet , es durumundan yada baska nedenlerden tayin konularini gözönünde bulundurmak gerekir)
7. kadrolu calismak tabiki sözlesmeli calismaktan iyidir (bir engel sözkonusu degilse, ankarada kadrolu iken istanbulda kadrolu calismak istemeyebilirim ornegin)
8. tercihlerinizi yaparken sagdaki soldaki duydugunuz puanlardan siralamadan filan cok da etkilenmeyin, baskalarinin puanlari ve siralari sizler icin fikir verici olabilir ama belirleyici degil, isi saglama almak istiyorsam 21 isaretlerim ama onceki tercihlerimi de secerek yaparim (rastgele degil)

daha dusununce yazcak cok sey var, özetle, hayatta cok alternatif/secimlik yol var, en dogrusunu secmek her zaman mümkün degil

Tepki Skoru
0
7.maddeyi düzeltiyorum, bu sekilde baska hatalar da olabilir ama konunun özünün anlasilmasina engel degil

7. kadrolu calismak tabiki sözlesmeli calismaktan iyidir (bir engel sözkonusu degilse, ankarada sozlesmeli iken istanbulda kadrolu calismak istemeyebilirim ornegin)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle