Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Kötü Kedi Şeroo yaptırayım dedim ama yaptırmaz olaydım.. :(

Tepki Skoru
0
Dün akşam okuldan eve giderken pencerenin önüne koymuştum tüm sergiyi mahfetmiş. :((

İşte yaptığımız "Kötü kedi Şeroo"muz :D

.

Dün akşam kenara koymuştum. Serginin içinde dolaşmış ne hale getirmiş sergimizi. :(
.. . .

Sergi / oyun / etkinlik sınıfımızın son hali. :)

.

Ekli dosyalar

Tepki Skoru
1
Bizimle paylaştığınız için tşk hocam:)ayrıca hepsi de güzel olmuş..

Tepki Skoru
2
Çok beğendim cdlerden yaptığınız ağaçlar,çiçekler ve çimenler harika görünüyor.''Kötü Kedi Şerooo'' ayrıca sevimli olmuş :)

Tepki Skoru
0
Önceki okulumda kötü kedi olanı değil cici kedi olanı yapıp kendi panoma iğnelemiştim. Ertesi gün okula geldiğimde Bütün koridora ayak izi yapmışlardı öteki öğretmenler. (6 anasınıfı vardı) Çok güzel bir görüntü olmuştu. :)

Bu sene benden başka anasınıfı olmadığı için ben kendim yerleştirdim yeterli sayıda ayakizini. :)

Tepki Skoru
0
böyle yaratıcı fikirlerle karşılaşmak gerçekten güzel :) çok başarılı olmuş hocam emeklerinize sağlık,teşekkürler paylaşım için =)

Tepki Skoru
0
bu kötü kedi şeroo nun ayak izlerini yapsak..kilise kadar gelirmi dersiniz öğretmenim ;)) paylaşmnz için teşekkürler,gerçekten çok beğendimm...

Tepki Skoru
1
çalışmalarınız bir harika fikirde çok hoş açıkcası çok çok begendim teşekkürler:)))

Tepki Skoru
3
hocam, başlığı görünce, "noluyoruz" dedim :) gerçekten şahane ötesi eğlenceli bir fikirmiş...hiç kusura bakmayın, önce, geçen seneki öğretmen arkadaşlarınızı tebrik etmek istiyorum :24: bende, sergimiz için bir yaramaz kedicik yapıcam müsaadenizle :) tekrar teşekkürlerrr...

Tepki Skoru
0
böyle yaratıcı fikirlerle karşılaşmak gerçekten güzel :) çok başarılı olmuş hocam emeklerinize sağlık,teşekkürler paylaşım için =)
Siz sağolun hocam.

bu kötü kedi şeroo nun ayak izlerini yapsak..kilise kadar gelirmi dersiniz öğretmenim ;)) paylaşmnz için teşekkürler,gerçekten çok beğendimm...
Burdan kilise kadar olan tüm okullara haber verirsek gelebilir belki.. :D

çalışmalarınız bir harika fikirde çok hoş açıkcası çok çok begendim teşekkürler:)))
Teşekkür ederim hocam..

hocam, başlığı görünce, "noluyoruz" dedim :) gerçekten şahane ötesi eğlenceli bir fikirmiş...hiç kusura bakmayın, önce, geçen seneki öğretmen arkadaşlarınızı tebrik etmek istiyorum :24: bende, sergimiz için bir yaramaz kedicik yapıcam müsaadenizle :) tekrar teşekkürlerrr...
Aaaa öyle demeyin hakkımı yemeyin. Teessüf ettim. Fikir benden çıkmıştı. Onlar da benim fikrime konup koridora yaymıştı. :(

Tepki Skoru
0
forumdan arkadaşların okullarına uğrayarak gelse,türkiye turu bile yapabilir bu kedi yaa ;)) biz bize yeteriz,çünki bizzz kocamann bi aileyizz ;)) öyle değilmi öğretmenim..

Tepki Skoru
0
Öyle diyorsanız öyledir öğretmenim. :) Hadi görelim o zaman kimler Şeroo'yu okuluna davet ediyor? :)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle