Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Korkularım

Tepki Skoru
0
oğlum 2003 kasım doğumlu.bu sene anasınıfına gidicek.daha önce kreş deneyimi vardı.aslında oğlumdan yana bir sorun yok. o okula gitmeyi çok istiyor.hiç bir tedirginliğide yok.sorun bende kreşler özeldi güvenliğinden emindim.şimdi ise devlet okulu,servisle gidip gelicek.aynı güvende olurmu , giriş-çıkışlarda sorun olurmu ,tek tek saymıyımda benim aklıma bin türlü kötü şey geliyor.ama anasınıfına giden tek benim oğlum değil ve oğlumunda gitmesi lazım diyerek kendimi rahatlatmaya çalışıyorum.buna göre ben benim korkularımı yenmem lazım.bu korkular yenide değil aslında benim kontrolümde olmayan herşey beni rahatsız ediyor.tavsiyelerinizi acele bekliyorum.şimdiden teşekkürler.

Tepki Skoru
1
ben , oğlunuz mutluysa bulunduğu ortamlarda, siz gerginliğinizi ona yansıtarak onun işini de zorlaştırmayın derim.sizin kafanıza takılan ufak tefek sorunlar zamanla yerini sakinliğe bırakacaktır.eğer durumlardan ve mekanlardan eminseniz kaygılanmayın.dilerseniz bi süre çocuğunuzun ulaşımını kendiniz sağlayın.ayrıca okul yönetimi ve öğretmen arkadaşımdan eminim ki çocuğunuzla ilgili bilgi alabileceksinizdir.bir de öğretmeniyle bu kaygılarınızı paylaşmayı deneyin yükünüz hafifleyecektir.benim de büyük oğlum 2003 lü ve okula gidecek o nasıl mutluysa kontrollü olarak o yönde düzenleme yapmaya çalışıyoruz tavsiye ederim.umarım kısa zamanda çözersiniz

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle