Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Koleje geçmek istiyorum...

Tepki Skoru
0
selam arkadaşlar,
mesleğimde 6. yılımı çalışıyorum ve göreve başladığım günden beri aklımda hep özel okulda çalışma fikri var ancak avantaj ve dezavantajlarını benimle paylaşırsanız sevinirim. başvurularımı yapacağım ama istifa ettikten sonra tekrar başlamak istersem ne gerekiyor? her şeye yeni baştan mı başlıyorum yani bu 6 sene boşa mı gidiyor? özlellikle kolejlerde çalışan okul öncesi eğitimciler deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.şimdiden teşekkürler...

Tepki Skoru
0
BU BİR OTOMATİK MESAJDIR maviiperii7... Konu açtığınız için teşekkür ederiz.Kurallarımızı okuyarak konu açtığınızı umuyoruz.Kurallara uygun olmayan konular ve daha önce benzeri açılmış konular silinmektedir.Forumumuzdan en iyi bir şekilde yararlanmanız dileği ile...

Tepki Skoru
0
merhaba,
aranızda kolejde görev yapan arkadaşlar yok mu?yada bu konu hakkında az da olsa fikir sahibi olan???

Tepki Skoru
0
:congratulationscut4hocam her halde sen devlet okulunda calışıyorsun ben 8 senedir özel sektördeyim 2 senedirde kolejdeyim. ne olursa olsun veliye karşı hattinden fazla iyi ve güler yüzle davranman gerekiyor kolejlerde. bir sorun cıkarsa bile suclanıyorsun. sabırlı ve insan ilişkilerin fazlaca kuvvetli olması gerek. sadece öğrencilerin degil velilerle de ugraşmak zorundasın en cok da onlar yıpratıyor seni. bu kesim gelir düzeyi yüksek oldugu için her şeyi bildiklerini sanıyorlar. benden tavsiye özel kolejlerde egitim yüksek ama veli sorunu var senelerin boşa gitmesin yıpratma kendini

Tepki Skoru
0
ben çalışmadım ama çok samimi bir arkadaşım kolejde çalışıyordu ayrıldı.veliler sorun,beklentileri çok yüksek.en ufak bir sorunda biz buraya para ödüyoruz diyenler,evden artık materyal bile istendiğinde sorun yapanlar çıkabiliyor.özel kurum olduğu için reklema ihtiyaç duyuluyor.aman adımız kötü duyulmasın,veli bizi sağda solda kötü anlatmasın diye herşey velinin etrafında dönebiliyor.

Tepki Skoru
0
evet hocam devlet okulunda çalışıyorum.deneyim ve bilgilerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim.sanırım bu konuyu bir kere daha düşünmem gerekecek.ben memnunum aslında ama ailem yanlarında olmamı istiyor...biraz daha sabredip memlekete tayin istemekten başka çözüm yolu göremiyorum şu durumda...tekrar teşekkürler...

Tepki Skoru
0
ben de kkolejde çalışıyorum.Gerçekten ağır şartlarda devlet okulları gibi çalışma saatleri uygun değil
Ayrıca okuldn bir çocuk ayrıldı mı neden ayrıldı çocuk kaybetmeyelim diyorlar .Bu öğretmen için çok kötü bir şey veliler de bunu bildiği için arada ufak tehtitler savurabiliyorlar.''para veriyoruz böyle giderse üzgünüz ki alarız ''gibi.. bu çok üzücü oluyor.Kpps ye buyıl ısrarla tekrar girecegim..Ama kolejde kendimi geliştirmek adına baya yol katettiğimi de inkar edemem..

Tepki Skoru
0
sayın maviiperii iyi bir kolej bulursanız bence hiç düşünmeyin.Ama mahalle arası okullardan uzak durmanızı tavsiye edrim.Ben 9 yıldır tam günlük anaokulunda çalışıyorum özel okuldan hiç farkımız yok .Hatta çok iyi bir kolejde çalışan bir arkadaşım senin tempona dayanamazdım diyor.Günde 2 saat derse giriyor gerisi sosyal etkinliklerle geçiyor.Ücreti de çok iyi.Ayrıca hiç kimsenin haberinin olmadığı çok güzel eğitimler alıyorlar.Bu eğitimlere dışardan kimse alınmıyor.Kendi öğretmenlerini sürekli geliştiriyorlar.Böyle bir okul bulursanız yolunuz açık olsun.Saygılar...

Tepki Skoru
0
bu başlığı gördüğüme çok sevindim. ben de koleje geçmek istiyorum. 3 yıldır devlet okulunda ücretli öğretmen olaraka çalışıyorum. bir yıl daha çalışmak istemiyorum bu şartlar altında. devlet okulunda imkanlar çok sınırlı. çalıştığınız bölegeye göre değişiyor imkanlar.

arkaşlar sizden ricam lütfen kolejler hakkındaki bilgilerizi benimle paylaşmanız. çünkü bu konuda çok şey duyuyorum. bana bu konuda yardımcı olursanız çok ama çok sevinirim.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle