Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Kolay,Makarna Boyama Tekniği

Tepki Skoru
0
Karışık olarak bayanmak istenen makarnalar,kilitli bir poşete konuluyor.Poşetin içine sulandırılmış gıda boya,parmak boyası veya sulu boya ekleniyor ve karıştırılıyor.Boyanan makarnalar gazetenin üzerinde kurutuluyor.Boyanmış makarnalardan,yapılan kolye.

Ekli dosyalar

Tepki Skoru
3
makarnalarla harika çalışmalar oluyor gerçekten...bu pratik taktik için teşekkürlerr :)

Tepki Skoru
0
Evet çok pratikmiş. Ama tek tek boyamalarını tercih ederim. Hem parmakları gelişir hem de zaman alır :D Çok mu bencilim acaba :))

Tepki Skoru
0
makarnalarla harika çalışmalar oluyor gerçekten...bu pratik taktik için teşekkürlerr :)
Rica ederim,ben de seviyorum makarna ile yapılan sanat çalışmalarını.

çok pratik gerçekten teşekkürler
Rica ederim canım:)

Evet çok pratikmiş. Ama tek tek boyamalarını tercih ederim. Hem parmakları gelişir hem de zaman alır :D Çok mu bencilim acaba :))
Canım,oldukça kalabalık bir sınıfım var bu sene.Zamandan tasarruf,benim için çok önemli bu yüzden.Yine de bu teknik aklımızın bir köşesinde olsun derim:)

Tepki Skoru
0
Aramızda kalsın 4 yıllık öğretmenlik hayatımda 4 defa makarna boyamalı etkinlik yaptırdım. (Bazı etkinlikleri yaptırmak çok zor geliyor bana. Ya da diğerlerinden sıra gelmiyor.) :(

Neyse şimdi birkaç poşet makarna boyatsam sene sonuna kadar bolca etkinlik yaptırırım herhalde. :)

Tepki Skoru
0
Aramızda kalsın 4 yıllık öğretmenlik hayatımda 4 defa makarna boyamalı etkinlik yaptırdım. (Bazı etkinlikleri yaptırmak çok zor geliyor bana. Ya da diğerlerinden sıra gelmiyor.) :(

Neyse şimdi birkaç poşet makarna boyatsam sene sonuna kadar bolca etkinlik yaptırırım herhalde. :)
Klasik,makarna ile kolye yapımı dışında farklı çalışmalarda kullanmak için makarna boyatamıyordum;ama bu pratik yöntem sayesinde, hem zamandan tasarruf ediliyor hem de bolca sanat etkinliği için makarna boyanabiliyor.Sınıfımda da bizzat denedim,gıda boyası ile güzel sonuçlar ortaya çıktı,size de kolaylıklar.

güzel bir çalışma olmuş:)tşk hocam..
Beğenmenize sevindim,rica ederim.

Çok pratik teşekkürler öğretmenim :)
Evet,oldukça:)

Tepki Skoru
0
süpermiş... Bayıldım..

FİKİR: Kızlara kolye yapıyorsak, erkeklere de bileklik yapalım ;)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle