Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Kocaeli tercih edecekler bu başlıkta toplanalım

Tepki Skoru
0
hocam siz hangi okulları yazacaksınz kocaeliden
çayırova-istiklal iöo
gebze-denizli iöo, şükrn kayabay,
körfez-kışladüzü iöo, yarımca,
kartepe-yeşiltepe, mavi boncuk diye düşünüyorum ama anaokullarını yazıp yazmamakta kararsızım. onları sonlara bırakıcam sanırım hayırlısı...

Tepki Skoru
0
ben kandırada köy okulundayım :)
kandıra eğerçili iöo dasınız sanırım.Sözleşmelimisiniz?kaç ana sınıfı var?kandıradan öğretmen servisi olduğunu yazmışınız,saat kaçta servis?okul müdürü nasıl?köye kaç dakikada gidiliyor?lütfen bilgilendirirmisin?

Tepki Skoru
3
kandıra eğerçili iöo dasınız sanırım.Sözleşmelimisiniz?kaç ana sınıfı var?kandıradan öğretmen servisi olduğunu yazmışınız,saat kaçta servis?okul müdürü nasıl?köye kaç dakikada gidiliyor?lütfen bilgilendirirmisin?
evet o okuldayım,ben ücretli olarak çalışıyorum :( 1 tane sınıf var,08.15 de ilçeden hareket ediyoruz,09.00 da ders başlıyor...okul müdürümüz iyidir sağolsun ama,kendisi vekil olduğu için büyük bir ihtimalle gidicek önümüzdeki dönem...ve ayrıca 25 dk filan sürüyo...

Tepki Skoru
3
arkadaşlar,kesin olmamakla birlikte,okul müdürümüzün tahminini söyleyeyim : bizim okula,en az 75 puanla kadrolu atama yapılacağını düşünüyor.belki fikir verir....

Tepki Skoru
0
bende kendi çalıştığım okulu yazacağım olma ama boş vermemek lazım sadece onu yazacağım puanlarinşallah düşer 62 ye düşerse kocaeli yaşadım emekler boşa gitmesin atanılsın diye dualar ediyorum artık kadroda gelsin atanamayan mezunmuz kalmasın AMİNNN

Tepki Skoru
0
ben kocaeliden üç okul yazdım...dlovası hasan ali yücel,solventaş ve tavşancıldaki okul,puanım 71.267

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle