Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Kızılay Haftası

Tepki Skoru
0
Kızılay Haftası ile ilgili elinde etkinlik bulunan arkadaşlar burda bizimle paylaşabilirler mi? Drama konusunda özellikle sıkıntı çekiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim...

Tepki Skoru
0
Dosya kağıdı üzerine Kızılay çadırı çizin ve çocuklara grafon kağıdı dağıtarak ince şeritler halinde kırpmalarını isteyin. Daha sonra kırptıkları kağıtları çadıra yapıştırsınlar. Biraz basit ama idare edin artık...:D

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar katlama tekniği ile çadır yaptırıp kırmızı fon kartonuna yapıştırabilirsiniz.Üzerine kızılay bulunan bir bayrak yapıştırılınca güzel bir faaliyet oluyor.Ben bugün yaptırdım.
Drama çalışması olarak deprem sonrası kızılayın yaptığı işleri canlandırdık.bir kaç öğrenci hemşire oldu hastalara yardım etti.bir kısmı çadır kurma çalışmaları yaptı. kan vermeye gidenler daha çeşitlendirebilirsiniz tabi ki çocukların ilgilerine göre.

Tepki Skoru
0
fon kartonundan basit bir şapka yapıp üzerine ters ayşeklinde kesilmiş olan ayı yapıştırın.çocuklar şapka gibi başlarına geçirsinler.çok hoşlarına gidiyor.

sdf

Tepki Skoru
0
ben stajda kızılay çadırı ve sedye yaptırdım
çadırı için yarım daire şeklinde kesilmiş fon kartonunun köşelerini uçlarından birleştirip yapıştırıyosunuz ve küllah şeklini alıyo daha sonra çadırın kapısını yapmak için üçgen şeklinde bi parça kesip uçlarından dışarı doğru katlıyosunuz.bayrak için de dikdörtgen bir kağıdı kürdana yapıştırıp çadırın üstüne geçiriyosunuz.daha sonra elişi kağıdından çizilmiş hilalleri de üzerlerine yapıştırıyosunuz
sedye için 2 tane kamış gerekio bu iki kamışı dikdörtgen şeklindeki kağıdın uçlarına koyup kağıdı kıvırıyosunuz ve yapıştırıyosunuz
bunları yaptırdıktan sonra sedyelere hasta ya da yaralı insanların resimlerini çizmelerini istedim çocukların hoşuna gitti

Tepki Skoru
0
üç boyutlu kızılay çadırı kızılay yardım arabası kağıt yuvarlama tekniği ile kızılay bayrağı yaptırabilirsiniz ben bu dediklerimin hepsini yaptırdım çocukların çok hoşlarına gitti ve severek yaptılar

Tepki Skoru
0
arkadaşlar yarın söyledikleinizi yaptırcam çok teşekkür ederim paylaşımlarınız için

Tepki Skoru
0
sdf çok teşekkürler. bu gün yapacağız.

Tepki Skoru
0
ben de arkadaşımın söylediği gibi drama için kızılayın yaptıklarını canlandırttım. deprem sonrası yaralananalar... kolunu bacagını başını sargı bezlerıyle bağladık. kızılay görevlileri oldu. doktor hemşire... vs. yaralananlarla ilgilendiler. kızılay cadırı yaptık bı tane. ağır hastalar oraya taşındı. inan çocuklar o kada sevdı kı, üstünden zaman gecmesıne rağmen hala o dramayı tekrar yapmak istıyorlar.

Tepki Skoru
0
kızılayla ilgili faaliyet ve hikaye arıyorum çok acil yardım ederseniz sevinirim

Tepki Skoru
0
BU BİR OTOMATİK MESAJDIR aassiiyyee... Konu açtığınız için teşekkür ederiz.Kurallarımızı okuyarak konu açtığınızı umuyoruz.Kurallara uygun olmayan konular ve daha önce benzeri açılmış konular silinmektedir.Forumumuzdan en iyi bir şekilde yararlanmanız dileği ile...

Tepki Skoru
0
sel deprem,yangın gigi doğal afetler,hemşire doktor, gibi resimleri her çocuğa birer tane boyatıyorum,bir de çocuklarla kızılay çadıları oluşturuyoruz,bunları büyük bir kartona yapıştırıp kızılayın önemini orada gösteriyorum

Tepki Skoru
0
bende proje çalışması düşündüm birgün sadece kızıly çadırı yaptırıp köpük üzerine yapıştıracam diğer günde küçültülmüş olarak çocuklara hemşire resmi dağıtıp boyamalarını ve esmelerini isteyecem daha sonra kestikleri hemşireleride plastik kaşıklara yapıştırıp köpüğe saplayacam her çadırın yanına bir hemşire veya doktor olacak...

Tepki Skoru
0
bende proje çalışması düşündüm birgün sadece kızıly çadırı yaptırıp köpük üzerine yapıştıracam diğer günde küçültülmüş olarak çocuklara hemşire resmi dağıtıp boyamalarını ve esmelerini isteyecem daha sonra kestikleri hemşireleride plastik kaşıklara yapıştırıp köpüğe saplayacam her çadırın yanına bir hemşire veya doktor olacak...
ÇOK GÜZEL BİR FİKİR......TEŞEKKÜRLER HOCAM...

Tepki Skoru
0
sizede faydası olduysa ne mutlu bana rica ederim :))

Tepki Skoru
0
Kizilayla Birlikte Depremle Ilgili Etkinlikler De Yapilabilir. Okuma Yazmada Dayanikli Dayaniksiz Kavramlarini Veriyosunuz. Dramada Bir Fidan Ve Dayanikli Köklü Bi Agac Oluyolar. Deprem Cantasi Hazirlayabilirsizniz.bir Platforma Kartondan Evler Evlerin Icine Raflar Yaparak Altina Yay Gecirin Cocuklar Platformu Salladiklarinda Raflardan Esyalar Düsüyolar. Deprem Deneyi Olarak Alabilirsiniz Bunu. Kutudan Evleri Cocuklar Yaparlar. Sanat Calismasi Olur. Kizilay Cadirlarini Burada Da Kullanabilirsiniz. Ama Müzik Bulamadim, Ben De Ariyorum. Yardimlasma Ile Ilgili Varsa Sizde Sevinirim

Tepki Skoru
0
Bende yaptırdım kızılay çadırı.Çok güzel oluyor.Elinize sağlık sizinde...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle