öncelikle hayırlı olsun arkadaşım fakat kim bilgilendirdi bilmiyorum ama çiçekdağı hakkında ki bilgileriniz de yanılıyorsunuz.Evet yollar kapanıyo ama köy yolları ulaşım zor değil merkeze olan uzaklığı 1 saat... saat başı araba kalkıyo.... gelen öğretmene gerçekten değer veriliyo korkulacak bir yer değil....açık olan okul merkeze 5 dk bile değil ve yeni bina hatta o okuldan arkadaşım eş durumundan gitti giden arkadaşımda çiçekdağlı ..ayrıca çiçekdağlıyım....okul müdürü şeker biri ....ilçe milli eğitimdekilerin hepsini tanıyorum hemde ileri derecede ayrıca çiçekdağında görev yaptım zaten oralıyım ...yazacak arkadaşlara önerim korkmayın hatta yazıpta çiçekdağına tayini çıkan arkadaşlara yardımcı olabilirimde okulöncesine değer veren bir ilçedir ...7 yıl görev yaptım çiçekdağında okulöncesi öğretmeni olarak tercih sizin şimdiiden tekrardan hayırlı olsunhocam bende kırşehirdeki kadrolardan en kötüsü çiçekdağı diye duydum, kışın ulaşım çok zor oluyo, yollar kapanıyo falan dediler..kafam iyice karışıyoamma zormuş bu işler... kırşehirden başka nereyi yazıcaksınız hocam, aksaray demeyin
))
sevgiii hocammmmkırşehir ve aksaray yazacak arkadaşlar puanınızı ve eğer belirlediyseniz okullarınızı yazarmısınız... benim puanım 77.926 ilk önce kırşehir, ardından aksaray yazıcamm...
bursa senin olsunyazzz tabi yeşimm hocam ,canın sağolsunnn) bende bursa yazayım bari
))
yok hocamm o ne demek öylee, sizle hiçbir alakası yok benim çiçekdağı hakkında duyduklarımın...bana onu başka bir forum sitesinde dedilerben cıcekdag hakkında bırsey deemdımm sadece akcakent kot udedıler yanllıs anlasımlmasın kımseye farklı bı amac tasımadım sadece baslıkta kırsehır yazacakalr yazıyo kamanıyazacagım dedımm
önemli değil arkadaşım.....evet insan tercih yaparken şaşırıyor hayırlısı bakalım ....inş istediğiniz yere yerleşirsinizhocam verdiğiniz bilgiler için çok sağolun, içimi rahatlattınızz) ben zonguldaklıyım ama kırşehir istiyorum, kırşehir hakkındadada hiçbir bilgim yok durum böyle olunca araştırıyorum ama herkes doğruyu söylemiyor yada kendi düşüncesine göre yönlendirmeye çalışıyor.. gerçekten çok sağolunnn
![]()