Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Kim kaç puanla nereleri tercih edecek?

Tepki Skoru
0
muş ta sözleşmeli çalışıyorum ben de.75,388 puanım. kadrolu atama olursa ege ve batı karadezin zorunlu hizmet bölgelerini yazmayı düşünüyorum..

Tepki Skoru
0
merhabalar.benim puanım 52.açık olan heryeri yazacağım 21 tercih konusunda kararsızım.ama artık korkmaya başladım.heran ne olacağı belli olmaz.seneye bukadar şanslı olamayabilirim diyorum.tekrar kpssye hazırlanmayı aklımdan bile geçirmek istemiyorum.hele bi atama yapılsın bakalım.21 de işaretlerim sanırım.sevgiler......

Tepki Skoru
0
istedikleriniz çok güzel ve istemekte de haklısınız fakat bir de sizden öncekileri düşünerek isteyin bence.. siz bu puanlarla hep güzel ve batıyı istiyorsunuz.. peki bundan önce bizim suçumuz neydi? ben ilk atamayla geldim.. 70 puanla 21. tercihle.. neresi biliyor musunuz?.. ağrı.. köhne bir köy.. hem de sözleşmeli olarak.. lütfen bu puanlarla atandığınıza şükredin neresi olur diye düşünmeyin bence..

MUK

Tepki Skoru
0
istedikleriniz çok güzel ve istemekte de haklısınız fakat bir de sizden öncekileri düşünerek isteyin bence.. Siz bu puanlarla hep güzel ve batıyı istiyorsunuz.. Peki bundan önce bizim suçumuz neydi? Ben ilk atamayla geldim.. 70 puanla 21. Tercihle.. Neresi biliyor musunuz?.. Ağrı.. Köhne bir köy.. Hem de sözleşmeli olarak.. Lütfen bu puanlarla atandığınıza şükredin neresi olur diye düşünmeyin bence..

hocam sizde bu siteminizde haklısınız ama şunu bilinki sizin oraya gitmenizin suçlusu buradakiler değil,umarım sizin içinde güzel şeyler olur,artık puan durumuna takılmayalım,aldığınız puana çok yakın bir puanı 2 yıl önce aldım fakat atanamadım,bu yıl ise bebeğim olduğu için çalışamadım hatta sınavdan erken çıktım,yani kimse bir diğerinden üstün değil.sizinde o puanla 2 yıl öncesine göre atanmanız mucizevi bir durum,kimse ileride ne olacağını bilemez,ben yinede şanslı olduğunuzu düşünüyorum,ayrıca herkes içinden geçen yerleri yazmakta özgür olduğu için bu başlık açılmış.
Umarım sizde gönlünüze göre bir yere gidebilirsiniz.

Tepki Skoru
0
nigar hocam inanın bana size sonuna kadar hak weriyorum.ne 70lerle doğuya atananların nede 46lılarla batıya atanaların kimsenin suçu yok.suç bu işi bu hale getirenlerde.ben bütünleme sebebiyle 10000de atanamadım.ve şuan atama olsun neresi olursa gideceğim.bizide anlayın.bizde çıkan fırsatları değerlendirmek zorundayız

Tepki Skoru
0
benim puan 65 diyarbakır merkezi istiyom.herkezin atanması dileğiyle

Tepki Skoru
0
neden tokat yozgat oralardanmısın merak ettim belki hemşeriyiz:congratulationscut4

hayır arkadaşım ben aslen sivaslıyım... ama doğma büyüme istanbul... eşimin görevi dolayısıyla doğu görevlerimiz aradan çıksın diye oraları yazmak istiyorum... hakkımızda hayırlısı olsun:)

Tepki Skoru
0
puanım 43 kreste ucretlıyım benım yerıme atanan olurmu ?

Tepki Skoru
0
puanım 73.9 kadrolu alım olursa şansımı denerim karadeniz civarına

Tepki Skoru
0
benım puanım da 51 izmir ve civarlarını yazıcam.hayırlısı artık.21 i işaretlemeyeceğim arkadaslar.evlı oldugum ıcın gidemmem.

Tepki Skoru
0
benim puanım 44.567 kayseri istyrm 21 işaretlemicem 3 yaşında kızımla uzak yerler yazamam allah hepimizin gönlüne göre versin.

Tepki Skoru
0
benim puanım 44.567 kayseri istyrm 21 işaretlemicem 3 yaşında kızımla uzak yerler yazamam allah hepimizin gönlüne göre versin.
hocam eğer puanla atama yaparlarsa bu hata olur kars'a gitti arkadaşım öğretmenler evinde daha bebeğiyle bir öğretmen var yan odada ve anneanne okula gidince daracık odada bakıyor bebeğe yokmu sizinle gelebilcek biri?

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle