Atananlar kayıtlı değil hocam.. sözleşmeli atananlar sadece kadrolu alımda sıralamaya katılmış, benim önümde 1633 kişi var, diğer sınavda 1515 kişi vardı.... 26 yı işaretlemeye korkuyorum..ayrıca bu sıralamada 2009 puanıyla atananlar da var.bu da kafa karıştırıyor.sıralamadan kaç kişi çekildi,ya da atandı.
doğrudur hocam ,bence rahatlıkla atanırsınız.bu arada puanınız kaçtı.hayırlısı olsun inşallahAtananlar kayıtlı değil hocam.. sözleşmeli atananlar sadece kadrolu alımda sıralamaya katılmış, benim önümde 1633 kişi var, diğer sınavda 1515 kişi vardı.... 26 yı işaretlemeye korkuyorum..
72.211 puanım var, şu anda sözleşmeli çalışıyorum. haziranda da önceki atamada da atanamadım ve tercih ettiğim yerleri 80 ler tercih ettiğini gördüm. sıralama çok önemli, tercihlerde.. ama ikinci sınavda notlar düşmesine ramen nasıl böyle bir artış oldu anlamadım. Hakkımızda hayırlısı..doğrudur hocam ,bence rahatlıkla atanırsınız.bu arada puanınız kaçtı.hayırlısı olsun inşallah
bir de 26 yı tercih ettiğimizde neye göre atanıyoruz? tercih edilmeyen yerlere mi veriyorlar? yada puana göre mi veriyorlar yoksa kura mı???
saol hocam ama ben sadece istanbul yazabiliyorum o yüzden çok karamsarım67 sözleşmeli için iyi bir puan hocam..
teşekkür ederim... işaretlemeye çok korkuyorum.. işaretlemezsem de bu son şansım bunu biliyorum...hocam 26 tercihten tekirdağa gidenler bile varmış.öncelik puanda.ama çoğunluğun doğuya gittiğini biliyoruz.geçen yıl arkadaşım muş bulanığa gitti,26 dan.
bence iyi düşünün hocam,şansınızı kaybetmeyin.doğuda olan ama daha iyi şartları olan yerleri yazabilirsiniz.26 ya kalmadan kendi istediğiniz yer olur.teşekkür ederim... işaretlemeye çok korkuyorum.. işaretlemezsem de bu son şansım bunu biliyorum...