Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Kılavuz yayınlandı arkadaşlar

Tepki Skoru
0
ya Allah aşkına biri cvp versin bana lütfennnnnnn şimdi iptal edilen sınavda sıralmalar verildi sınava giren sayısı 17779 ve şimdiki en son kişinin sıralaması 28263 ya anlamadım gitti nerden çıktı bu kadar kişi​

Tepki Skoru
0
1.Öncelik 71.087 puan ve üzeri "Kadrolu Atama İçin"
2024 aday bulunmaktadır.
1.Öncelik 71.087 puan ve üzeri "Sözleşmeli Görevlendirme İçin"
1007 aday bulunmaktadır.

26 yı işaretlemezsem zor ...

Tepki Skoru
0
ya Allah aşkına biri cvp versin bana lütfennnnnnn şimdi iptal edilen sınavda sıralmalar verildi sınava giren sayısı 17779 ve şimdiki en son kişinin sıralaması 28263 ya anlamadım gitti nerden çıktı bu kadar kişi​
iptal edilen sınavdaki sıralama sadece 2010 sınavındaki sıralamaydı, bu ise 2009 ve 2010 sıralaması, iki senedeki puanlar da var... ama benim dikkatimi çaken bir yıl içinde bu kadar kişi ekleniyorsa, bu kadar hızlı artıyorsak işimiz zor.... gerçi en çok mezun veren branşız, açıköğretim olarak sadece bizim branş bu kadar yaygın... ama yine de hepimiz atansak da yine de yetmiyor çünkü zorunlu eğitime geçti... sizce haziran sonu yada şubatta tekrar son bir atama olur mu 2009 puanları için????

Tepki Skoru
0
1.Öncelik 71.087 puan ve üzeri "Kadrolu Atama İçin"
2024 aday bulunmaktadır.
1.Öncelik 71.087 puan ve üzeri "Sözleşmeli Görevlendirme İçin"
1007 aday bulunmaktadır.

26 yı işaretlemezsem zor ...

işaretlemeyi düşünüyormusun??? ben çok korkuyorum yaa, şimdi haberlerde bir mezrada öğretmenlik yapan biri çıktı.. tam bir dram... işin kötüsü okulöncesinde taşımalı eğitim yok, kuş uçmaz kervan geçmez bir yere verirlerse... zaten ilköğretim olması da mecbur değilmiş artık, muhtar bir yer gösterecekmiş ve oralara da sınıf açılacakmış... benim de 72.211 ve 1633. sıradayım....

Tepki Skoru
0
hocam siz atanırsınız bence ama ben sınırdayım, atanamayabilirim
yine de 26yı düşünmüyorum çünkü ben de korkuyorum
siz bilecik istiyordunuz değil mi?

Tepki Skoru
0
işaretlemeyi düşünüyormusun??? ben çok korkuyorum yaa, şimdi haberlerde bir mezrada öğretmenlik yapan biri çıktı.. tam bir dram... işin kötüsü okulöncesinde taşımalı eğitim yok, kuş uçmaz kervan geçmez bir yere verirlerse... zaten ilköğretim olması da mecbur değilmiş artık, muhtar bir yer gösterecekmiş ve oralara da sınıf açılacakmış... benim de 72.211 ve 1633. sıradayım....[/QUOTE]

hocam siz atanırsınız bence ama ben sınırdayım, atanamayabilirim
yine de 26yı düşünmüyorum çünkü ben de korkuyorum
siz bilecik istiyordunuz değil mi?​

Tepki Skoru
0
ah ah ah içimden öyle şeyler söylemek geliyoki sınav iptal edilmeden önce bu sene atanıcam diye düşünürken şimdi umudum bile kalmadı bunu bu duruma kim getirdiyse allah bildiği gibi yapsın hani plot okullar çoğalmıştı hani birtana okul önceci açıkta kalmayacaktı insanların umtlarıyla oynamak ne kadar kolay değilmi

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle