Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

KENDİME GÖRE DÜZENLEDİĞİM KAZANIM DEĞERLENDİRME FORMU!

Tepki Skoru
0
Valla ne yalan söyleyim sevgili meslekdaşım fazlaca önemsediğim bu kazanım değerlendirme formu tam bana göre olmuş emeğine sağlık...

Tepki Skoru
0
Her yerde her müfettiş farklı uygulamalarda bulunuyor maalesef.Yeni programda belirtiliyor yapmamız gereken bu formu yılda iki kez doldurmamız.Bunu senden istemesi yanlış.Daha doldurman gereken birçok evrak var.Bu arada hazırladığın form çok güzel olmuş senin açından pratik olmuş emeğine sağlık teşekkür edorum.
evet katılıyorum geçen yıl bana gelen müfettişede ben zorla göstermiştim

Tepki Skoru
0
her müfettiş farklı birşey istiyo, uğraşmak gerçekten zor. bana gelen de birçok şey istedi, bu formu da istedi ama ay falan demedi. yılda iki kez yapılacak dedi okadar. yaptığın çalışma çok güzel olmuş eline sağlık. bence böyle birşey hazırlamak hem daha pratik hem de daha iyi.

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar nasıl dolduruluyor peki bu form.Artı ,eksi ,yarım artı şeklinde mi, doldurulmuş örneği olan var mı şimdiden teşekkürler.......

Tepki Skoru
0
Çok teŞekkÜrler arkadaŞim Çok İŞİme yarayacak ayni Şeyİ bİrİncİ dÖnem aylari İÇİnde mİ yaptiniz yanİ aylara bÖlerek

Tepki Skoru
0
tebrikler güzel olmuş, bişeyi merak ettim niçin birinci dönemin aylarını belirtmedin? bu arada bu form aylık değil yılda iki kez doldurulması gerekiyor ve bu forma görede gelişim raporu hazırlaman gerekiyor ben böyle biliyorum.yinede eline sağlık...

Tepki Skoru
0
elinize sağlık.benim bildiğimde her ay gelişim kontrol doldurulacak aralıkta da kazanım değerlendirme bunlara görede gelişim raporu düzenlenecek.yanlış mı acaba

Tepki Skoru
0
cok pratık ve guzel olmus ellerıne saglık.ama bız bunu karne ıle eve gonderdıgımızde kımse ıncelemıyorkı bu kadar kagıt ve vakıt kaybı neden.ben gecen yıl gonderdım bır velı tatıl donusu sunu soyledı;hocam szın gonderdıgınız kagıt onemlımıydı ben soba tutusturmada kullandım!!!!!!!!!!!!!!!!
buna soyleyecek baska sozum yok arkadaslar.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle