Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Kelebeklerimin türkmen kızı oyunu

Tepki Skoru
0
emeklerinize sağlık çok şekerler çokta güzel oynamışlar :)paylaşım için teşekkürler

Tepki Skoru
0
şekercim ben yardımcı oluyum.oda sılıfke yoresıne aıt tımbıllı ısımlı sarkı

Tepki Skoru
0
ozgulplt arkadaşım tşk ederim şarkının ismini öğrenmiş oldum.İnternetten buldum fakat bu video daki gibi güzel değil aynısı değil yani döyleyen farklı o yüzden heralde aynısını bulmayı çok istiyorum.Videoyu ekleyen arkadaş kimin söylediğini yazsa bulmak daha kolay tabi yine de sana tşk ederim en azında şarkının ismini öğrenmiş oldum.

Tepki Skoru
0
hocam gerçekten harika olmuşş emeğinize sağlık
müzikleri yollayabilirmisiniz acil olarak

Tepki Skoru
0
Gösterinizin müziklerini de atarsanız çok sevineceğim.Lütfen çok güzeller aramadığım yer kalmadı bulamadım aynısını

Tepki Skoru
0
ben neden açamadım acaba.bilgisi olan ya da aynı problemi yaşayan varmı arkadaşlar?çok merak ettim gösterinizi.ayrıca teşekkürler paylaşımınız için

Tepki Skoru
0
öğretmenim ben bu linkten izleyemedim yardımcı olurmusun nasıl ulasıcam gösteriye

Tepki Skoru
0
arkdslar bnde acamnıyrm vıdeo yu... yorumlardan merakım ıyıce arttı.. tekrr kontrol edermısnz acaba

Tepki Skoru
0
ben bu gösteri videolarını nasıl bilgisayarıma indirebilirim acaba bilgniz varmı

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle