- Tepki Skoru
- 0
esmaögretmen' Alıntı:AMAN ALLAHIM ÇOK TATLILAR YAAAA.EMİNİM ÇOK GÜZEL BİR ETKİNLİK OLACAK.KEŞKE İZLEME İMKANIMIZ OLSAYDI.SEVGİLERİMLE HOCAM
sinoss' Alıntı:çok şirinlerrr yaaa emeğinize sağlık
Gülnar' Alıntı:Maşallah çoook tatlılar
teşekkürler![]()
büyük böcük' Alıntı:Ya onların bunun için çalışması bile bir anneler günü hediyesi bence.. Hepsi çok tatlı (MAAŞALLAH)
umidekes' Alıntı:MaşaAllah çok şeker görünüyorlar. Resimlere bakarken ben bile çok eğlendimOnların eğlencesini düşünemiyorum artık
Teşekkürler...
çok teşekkür ederim arkadaşlar,gerçekten hem biz hem çocuklar çok eğlendik.onların varlığı sadece annelerine değil bizlere de hediye inanın.gösteri esnasında video çekimi yapacağız ama ben buraya eklemeyi başarabilir miyim işte ondan pek emin değilim:36_1_21:dilan' Alıntı:[size=medium]
Bu güzel çocukların varlığı en güzel hediye zaten.Çok güzel görünüyorlar öğretmenim başarılarınızın devamını dilerim[/size]
sevilnas' Alıntı:keklik dediğiniz "iki keklik bir kayada ötüyor "türküsü mü?
çocuklar çok severek oynamışlar siz de çok intizamlı çalıştırmışsınız (belli). tebrikler.
baran06b' Alıntı:çok hoşlar öğretmenim. yalnız ilk resimde kırmızılı oğlan sarışın bahçıvanlı kıza çok yanık bakıyor gibi geldi bana
çok teşekkürler arkadaşlar.anneler günü programlarımız bitti.annelerimiz çok beğendiler.hem resimlerini hem videolarını çektim.en kısa sürede ekleyeceğim inşallah:36_1_21:TUBİKO' Alıntı:NASIL DA BÜYÜK BİR CİDDİYETLE YAPIYORLAR YA!!:36_1_21:AFFERİN ONLARA....:thumbsup:RESİM BİLE DONDURAMAMIŞ SANKİ ONLARI,CANLI GİBİLER HALA.SİZİN DE ELİNİZE SAĞLIK ÖĞRETMENİM,NASIL SEVDİRMİŞSİNİZ OYUNU,TEBRİK EDERİM:36_3_12: