Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Kazanım değerlendirme formu

Tepki Skoru
0
arkadaslar bana acilen eski adıyla davranış değerlendirme formu yeni adıyla kazanım değerlendirme formu lazım........gönderebilirmisiniz...teşekkürler

Tepki Skoru
0
canımm linkin üzerine tıklayıpp kaydet butonuna bass..açılacaktırr...:D:D:D

Tepki Skoru
0
sanırım programın yüklü olması gerekiyor ben de açamadım değişik rakamlar çıkıyor..

Tepki Skoru
0
nagihan1903' Alıntı:
sanırım programın yüklü olması gerekiyor ben de açamadım değişik rakamlar çıkıyor..

ilkay' Alıntı:
ARKADAŞLAR ÇALIŞTIRABİLMENİZ İÇİN WİNRAR VEYA WİNZİP PROGRAMINA İHTİYACINIZ OLACAKTIR.. http://www.rarsoft.com/rar/wrar351tr.exe BU LİNKE TIKLAYIN VE BU PROGRAMI KAYDEDİN..DAHA SONRA BU PROGRAMI KURUN..DAHA SONRA YUKARIDAN İNDİRDİĞİNİZ ŞEYLER AÇILACAKTIR..
umarım faydalıı olabilmişimdirr:D:D
sevgiyle kalınn..mutluu kalınn...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar hiç bir kurma gerektirmeyen kolayca açılabilen kazanım değerlendirme formu yokmu sizde:(

Tepki Skoru
0
gülsüm ben aylara da ayırdım. bilgisayarda sende kendine göre ayarlayıp kullanabilirsin. ÖĞRETMEN SORUNLARI bölümüne bir bak!

Tepki Skoru
0
başlık şöyle:KENDİME GÖRE DÜZENLEDİĞİM KAZANIM DEĞERLENDİRME FORMU!:36_3_12:

Tepki Skoru
0
arkadaşlar meraba yaa bu kazanım değerlendirme formları oldukça uzun bunun daha sadeleştirilmiş olarak elinizde bi örneği mevcutsa yollayabilirmisiniz ben kendim yapmaya çalıştım oldu olmadı gibi içime sinmedi açıkcası umarım yardımcı olabilirsiniz herkese kolay gelsin

Tepki Skoru
0
arkadasım sadelestirmekten derken neyi kastettin?

maddeleri azaltmak mı?
ki eğer öyleyse olmaz.

kazanım formu çizelgesini küçültüp sayfa sayısını azaltmak ise onu sende yapabilirsin..

Arkadaşlar forumda yazacak bir yer bulamadım burayı uygun buldum KAZANIM DEĞERLENDİRME FORMLARI doldurulduktan sonra velilere gönderiliyormu?Yada bu uygulamayı yapan bi okul biliyormusunuz.Böyle bir uygulama varmı?Eve gönderme gibi.Benim bildiğim doldurulur ve okulda dosyalanır.İlkokula gidincede bunu bizden taleb edebilirler.Konuyla ilgili bilgiis olan bana cevap verebilirmi yada mesaj atabilirmi?

hfz

Tepki Skoru
0
evet sene sonunda gönderiliyor ve veiler çocuklarındak gelişimleri takip ediyolar .tabi öğretmen değişikse ve raporlar gözlem yapmadan doldurulmuşsa bilinçli veliler kontrol edip benim çocuk geçen sene bu kazanımları yapıyodu şimdi yapamıyomu diye sorularla gelebiliyor.

Tepki Skoru
0
baska bır konuda bu yazılmıştı. gelısım raporları zaten kazanım degerlendırmenın raporlastırılmış hali.ben bırıncı donem gondermedım. ama gelısım raporlarımda cok ayrıntılı bılgı verdım.ıkıncı donem de gondermeyı dusunmuyorum aynı sınıfı seneye alacagım ıcın takıp etmem lazım dıye dusunuyorum.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar acamıyorum banada acilen kazanım ve değerlendirme formu lazım..nasıl bulucam

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle