selcukaydin' Alıntı:Yahu o kadar Kayseri'den geçiyorum hemde giderken öğle gelirken akşam vakitleri.Birinizde ya sayın yöneticim buyrun bir çayımızı için demiyorsunuz helal olsun
teşekkürler emelcim şükür iyiyiz ben usta öğretici olarak çalışıyorum açıköğretim 2. sınıftaım ayrıcaemel_38' Alıntı:afacan ve zehrakostul arkadaslarım mrh umarım iyisinizdir ben suan Anakara da usta öğretici olarak çalısıyorum önümüzdeki eğitim öğretim yılında kayseriye kısmet olursa tasınıyorum orada başvuru yapacağım.
Aslen Ankara'lıyım dogma büyümede Kayserili evet yolu düşen herkes Kayseriyi görmeli bencede...
Usta ögretici olarak mı çalısıyorsunuz ?Bir sorum olacak seminerde aldıgımız belgenin süresi 2 yıl mı?Ben 2002 de aldım ve 2 yıldır MEB baglı bir okulda calısıyorum Acaba yeniden seminere katılmalımıyım? Bilgilendirirseniz coookkkk sevinirim simdiden tesekkür ederim ..KAYSERİ YE SEVGİLERR
rica ederim Emelciğim bu söylemi duymadım ben açıkçası, ama seminer düşünmüyorum ben bakalım ne olursa artık ben ilçedeyim ama merkeze yakın benim olduğum yeremel_38' Alıntı:afacan arkadaşım ilgine cok tsk ederim .Şöyle bir söylem duydum usta öğretici olarak görev yaapan ve belge tarihi gecenlerde bu şart aranmayacakmış zaten bizim atamamız yapıldığı için herkes bir şeyler söylüyor bende 4 sınıf öğrencisiyim sen merkezde mi yoksa kasabada mı görev yapıyorsun? Kendine iyi bak işlerinde kolaylıklar dilerim
o konuda pek bir bilgim yok emel arkadaşım 2 yıldır kayserideyim bende ama istersen eğer sorar öğrenirim.....emel_38' Alıntı:slm gökyüzü Kayseri merkezde görev yapıyorum demişin usta öğretici olarak mı çalışıyorsun acaba ?ben suan Anakara nın ilçesindeyim seminer tarihi ile ilgili bilgin var mı 2 yıl geçerliymiş?
sanırım cevap yazmakda biraz geç kaldım ama zehra arkadaşım gerekli olan bilgiyi vermiş .....emel_38' Alıntı:mrh gokyuzu eğer sorabilirsen cok memnun olurum.Bende 2yıldır Ankara nın ilçesindeyim yakında kayseriye kısmetse tabi gelin olarak geliyorum )))) Bu yıl kpss umudum hiç yok görevime devam edip kpss hazırlanmayı düsünüyorum.İlgine teşekkür ederim