Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Kayseriliyim

Tepki Skoru
0
emel görev yerin neresi kayseride merkeze yakınmı :):)

Tepki Skoru
0
selcukaydin' Alıntı:
Yahu o kadar Kayseri'den geçiyorum hemde giderken öğle gelirken akşam vakitleri.Birinizde ya sayın yöneticim buyrun bir çayımızı için demiyorsunuz helal olsun :(

Selçuk bey bu yollardan geçtiğinizi bilseydim bırakmazdım valla bi çayımı içmeden:) ben de Kayseri de,Ankara yolunun hemen yanında bi okulda görev yapıyorum. Yolunuz düşerse bekleriz :)  

Tepki Skoru
0
BİR ÖĞRENCİM BANADA KAYSERİYE ÖZGÜ BULGUR PASTIRMA GETİRDİ.BAYAĞI HOŞUMUZA GİTTİ.ÇAYLARININ GÜZEL OLMADIĞINI DUYMUŞTUM.

Tepki Skoru
0
slm bende anasınıfı oğretmeniyim sizi aramızda gormekten memnun ve bahtiyar oldum

Tepki Skoru
0
slm hemşehrilerim ben de kayseriliyim ve kayseride görev yapıyorum çayımızda pastırmamızda çok iyidir yolu düşen herkesi bekleriz

Tepki Skoru
0
afacan ve zehrakostul arkadaslarım mrh umarım iyisinizdir ben suan Anakara da usta öğretici olarak çalısıyorum önümüzdeki eğitim öğretim yılında kayseriye kısmet olursa tasınıyorum orada başvuru yapacağım.
Aslen Ankara'lıyım dogma büyümede Kayserili evet yolu düşen herkes Kayseriyi görmeli bencede...
Usta ögretici olarak mı çalısıyorsunuz ?Bir sorum olacak seminerde aldıgımız belgenin süresi 2 yıl mı?Ben 2002 de aldım ve 2 yıldır MEB baglı bir okulda calısıyorum Acaba yeniden seminere katılmalımıyım? Bilgilendirirseniz coookkkk sevinirim simdiden tesekkür ederim ..KAYSERİ YE SEVGİLERR

Tepki Skoru
0
emel_38' Alıntı:
afacan ve zehrakostul  arkadaslarım mrh umarım iyisinizdir  ben suan Anakara da usta öğretici olarak çalısıyorum önümüzdeki eğitim öğretim yılında kayseriye kısmet olursa tasınıyorum orada başvuru yapacağım.
Aslen Ankara'lıyım dogma büyümede Kayserili  evet yolu düşen herkes Kayseriyi görmeli bencede...
Usta ögretici olarak mı çalısıyorsunuz ?Bir sorum olacak seminerde aldıgımız belgenin süresi 2 yıl mı?Ben 2002 de aldım ve 2 yıldır MEB baglı bir okulda calısıyorum Acaba yeniden seminere katılmalımıyım? Bilgilendirirseniz coookkkk sevinirim simdiden tesekkür ederim  ..KAYSERİ YE SEVGİLERR
teşekkürler emelcim şükür iyiyiz :) ben usta öğretici olarak çalışıyorum açıköğretim 2. sınıftaım ayrıca
seminer belgesi 2 yıl geçerli olduğu söyleniyor bende 2 yılımı doldurdum bu yıl seminere girmem gerekiyor aslında ama bir arkadaş semir vaktini doldurdu ve tekrar katılmadı seminere 3. sınıf olduğu için ve bulunduğu köyde kalmak istediğini belirtti ve aynı yerde kaldı 3. sınıfta staj mecburi oldğu için atama yapmalarıda gerekiyor ellerinde açık varken öncelik elbette a.ö.f lilerin olacaktır ben de ne yapacağım emin değilim etraflıca araştırıp ona göre katılacağım yoksa istemiyorum katılmak
görüşmek üzre selametle

Tepki Skoru
0
afacan arkadaşım ilgine cok tsk ederim .Şöyle bir söylem duydum usta öğretici olarak görev yaapan ve belge tarihi gecenlerde bu şart aranmayacakmış zaten bizim atamamız yapıldığı için herkes bir şeyler söylüyor bende 4 sınıf öğrencisiyim sen merkezde mi yoksa kasabada mı görev yapıyorsun? Kendine iyi bak işlerinde kolaylıklar dilerim

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşlar tüm kayserililer burada toplanmış sanırım kayserili değilim yakın komşusu sivaslıyım ama kayseri merkezde görev yapıyorum.. herkese selamlar....

Tepki Skoru
0
slm gökyüzü Kayseri merkezde görev yapıyorum demişin usta öğretici olarak mı çalışıyorsun acaba ?ben suan Anakara nın ilçesindeyim seminer tarihi ile ilgili bilgin var mı 2 yıl geçerliymiş?

Tepki Skoru
0
emel_38' Alıntı:
afacan arkadaşım ilgine cok tsk ederim .Şöyle bir söylem duydum usta öğretici olarak görev yaapan ve belge tarihi gecenlerde bu şart aranmayacakmış zaten bizim atamamız yapıldığı için herkes bir şeyler söylüyor bende 4 sınıf öğrencisiyim sen merkezde mi yoksa kasabada mı görev yapıyorsun? Kendine iyi bak işlerinde kolaylıklar dilerim
rica ederim Emelciğim bu söylemi duymadım ben açıkçası, ama seminer düşünmüyorum ben bakalım ne olursa artık ben ilçedeyim ama merkeze yakın benim olduğum yer
gökyüzü merhaba hoşgeldin
:36_3_12:

Tepki Skoru
0
ne zamandır konumu açmıyordum.ne kadar kayserili varmış.çok sevindim ben kayseride 3 yıl çalıştım şu an baybuttayım tekrar memleketime döneceğim inşallah.kayseri çoooooook güzel. herşeyiyle çayıda

Tepki Skoru
0
emel_38' Alıntı:
slm gökyüzü Kayseri merkezde görev yapıyorum demişin usta öğretici olarak mı çalışıyorsun acaba ?ben suan Anakara nın ilçesindeyim seminer tarihi ile ilgili bilgin var mı 2 yıl geçerliymiş?
o konuda pek bir bilgim yok emel arkadaşım 2 yıldır kayserideyim bende ama istersen eğer sorar öğrenirim.....

Tepki Skoru
0
mrh gokyuzu eğer sorabilirsen cok memnun olurum.Bende 2yıldır Ankara nın ilçesindeyim yakında kayseriye kısmetse tabi gelin olarak geliyorum )))) Bu yıl kpss umudum hiç yok görevime devam edip kpss hazırlanmayı düsünüyorum.İlgine teşekkür ederim

Tepki Skoru
0
Slm Emel.Seminerden aldığmız puanlar 2 yıl geçerli.Eğer puanın yükeltmek itiyorsan tekar seminere katılabilirsin.Ama eğer yükseltmek istiyorsan.Yani isteğine bağlı.Oradan aldığın belgenle kayserinin il milli eğitimine başvurabilirsin.

Tepki Skoru
0
zehrakostul acıklamaların için saol arkadasım sende mi kayseride görev yapıyorsun acaba?

Tepki Skoru
0
Evet Kayseride görev yapıyorum.Senin de umduğun şekilde Kayseriye gelmeni dilerim.

Tepki Skoru
0
görevinde basarılar dilerim güzel dileğin için saol arkadasım

Tepki Skoru
0
emel_38' Alıntı:
mrh gokyuzu eğer sorabilirsen cok memnun olurum.Bende 2yıldır Ankara nın ilçesindeyim yakında kayseriye kısmetse tabi gelin olarak geliyorum )))) Bu yıl kpss umudum hiç yok görevime devam edip kpss hazırlanmayı düsünüyorum.İlgine teşekkür ederim
sanırım cevap yazmakda biraz geç kaldım ama zehra arkadaşım gerekli olan bilgiyi vermiş .....

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle