Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Kayserili arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var....

Tepki Skoru
0
arkadaşlar kayseriye eş durumundan geçecek bir arkadaşım var.ama okulları bilmediği için yazamıyor eğer bilgi verirseniz çok sevinirim KOCASİNAN DA:güneşli ilköğretim okulu ,mahzemin ilköğretim okulu,düver ilköğretim okulu MELİKGAZİde:kıranardı ilköğretim okulu,turan ilköğretim okulu,80.yıl işitme engelliler ilköğretim okulu,TALASta:kuruköprü ilköğretim okulu bu okulları bilen varsa eger öğrenmek istediğim merkeze ne kadar uzak, okulun genel durumu nasıl yani iyi bir okul mu v.s. kayserili arkadaşlardan acele cevap bekliyorum

Tepki Skoru
0
Sevgili Arkadaşim Ben Kayseriliyim Kiranardi Güzel Bi Yer Hisarcik Yolunu üzerşnde Bi Otosbusle Gidiliyor Tabi Burdan Nerden Ev Tuttuklarina Bagli Kayserimiz Güzeldir Güneşli Ise Bir Köydür Ama Kayseriye O Kadar Uzak Degildir Orayada Bi Otobusle Gidiliyor Bunlar Okul şartlarini Bilmiyorum Ama çevre Olarak Güzel Olduklarini Biliyorum Bu Arada Ne ögretmeni Sana şunu Anlatiyim Ben Kayseride Kumarli Cirgalanda ögretmenlik Yaptim Ama Kayseri Merkeze O Kadar Yakindiki Sana Anlatamam Kayseriye O Kadar Yakin Olmasina Ragmen Hiç Gelişmemiş Bi Ilçeydi Düşüne Biliyomusun Yani Ne Kadar Yakin Uzak Olursa Olsun Gelişmek önemli Benim Kayseri Hakkinda Yazbileceklerim Bu Kadar Sevgilerimle

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle