Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Kayseri

Tepki Skoru
0
seneye yine şansımız var arkadaşlar henüz 32 il pilot bölge seneye belkide birçok ili daha alıcak pilot bölge uygulamasına ve alım yine çok olucak moralimizi bozmadan oturup ders çalışmamız gerekiyor herkes için hayırlısı....

Tepki Skoru
0
çok tşk ler arakdaşlar kayserili olduk:))) mudurum çok çalıştırdı bugun :))

Tepki Skoru
0
papatya hayırlı olsun... başta seni oraya atamıştık zaten....
GAZİLER 38 İncesu hayırlı olsun.... bizimki bu arada ağlıyor.. teselli etmekte zor... ben üzülmüyorum aslında.. çünkü zaten şansımız hiç yok muş.... arkadaşlar türkiye genelinde OKUL ÖNCESİ her sene kaç mezun veriyor ortalama ??? bu önemli benim için cevaplarsanız sevinirim ???

Tepki Skoru
0
nişanlımda (gaziler38) atandı çok mutluyuz =) atanan arkadaşlarada hayırlı ugurlu olsun dıyorum..
Atandığınız Kurum : 2. tercihiniz olan KAYSERİ/İNCESU/İncesu Ertuğrulgazi Anaokulu (SÖZLEŞMELİ)

Tepki Skoru
0
gaziler 38 yalnız seni tebrik ediyorum... önceden olayı gördün... ve merkezden sadece sancaktepeyi yazdın diğerleri kesin gelmez diye... bu öngöründen dolayı seni kutluyorum.... MORYE 06 aklı başında biri ile evleniyorsun... mutluluklar dilerim...

Tepki Skoru
0
Tşk ederım muhendıs38.Biz tercih öncesi butun oklluarın telefonlarını alıp araştırmalar yaptık.karambole tercıh olmadı.Gayet sistemli bir çalışma içerisindeydık.umarım bu dayanışma ömur boyu sürer.ve sizlerinde mutlu olması dılegı ile.herkesi tebrik edıyorum

Tepki Skoru
0
muhendis38 nişanlınızın atanamadıgını şimdi gördüm.üzülmenin bi anlamı yok.seneye daha fazla alım olur bence.Herseyde vardır bı hayır.

Tepki Skoru
0
papatya falım hocam ilk haberi vermekten dolayı bi müjde hakediyorum sanırım...

Tepki Skoru
0
zezem canın sagolsun arkadaşım inş kayseriden ev tutmaya gelcem benı hayırlı haberle çok mutlu ettın dılerı sende mutluluklar içinde yüzersin ne istersin söylee..bu arada talası aradım mudure bana 1yada 2 gun ööne gelsenız ıyı olur okulu fılan tanırsınız dedı ama benım burda ögreniclerim var 14 ne kadar ayrılmayı düşünümüyorum.
papatya falım hocam ilk haberi vermekten dolayı bi müjde hakediyorum sanırım...

Tepki Skoru
0
sevgili arkadaşlarım yeni girebildim nete.okudum yazdıklarınızı mutlu haberler,üzücü haberler var.ataması olan arkadaşlar hayırlı olsun yeni görev yerleriniz,olmayanlarsa üzülmeyin desem bilirim ki faydasız kalır tattım bu duyguları 2 gün ile başvuru yapamayışımın günlerce acısını çektim.ama sonra hayırlısı buymuş gün doğmadan neler doğar dedim şükürler olsun şimdi muradıma erdim.darısı ve en önemlisi hayırlısı sizlere olsun.

Tepki Skoru
0
canım yaa çok sevindim senin adına incesu ertuğrulgazi anaokulu oldu 2 tercihim.

Tepki Skoru
0
bende sana çok sevındım bıtanemmm inş hayırlı yerlerımız olur buralar... görüşmek isterim yerleşelimde...

Tepki Skoru
0
bende sana çok sevındım bıtanemmm inş hayırlı yerlerımız olur buralar... görüşmek isterim yerleşelimde...
melikgazi anaokul çıkmadı sana çok üzüldüm:))
şaka şaka .bende görüşmek isterim canıım .ev tutacaksın talastan,konuştun mu hiç müdürünle falan

Tepki Skoru
0
evet bugun aradım bi kaç gun önce gel dedı ama gıdemem sanırsam çunku burdada ögrencılerım var onlarda benım için çok degerlıler melıkgazıden kurtulduk:))) bu arada bana tum gun vercekmiş 5 6 yaş karışıkmış ana okullarında sınıflar karışık olmaz dıe bılıyordum ama şaşırdım ev tutcam aılemle gıdıp bakalım nasıl olcak

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

23 Yıldır Sizlerle