Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Kasım atamasında kadrolu alım olupta puanı yüksek tutarlarsa

Tepki Skoru
0
mantıklı düşünmek gerekirse sözleşmeli çoğunlukta olur çünkü 46 üstünü nasıl kadrolu alsın

Tepki Skoru
0
mantıklı düşünmek gerekirse sözleşmeli çoğunlukta olur çünkü 46 üstünü nasıl kadrolu alsın
lafın banamı 46 üstü dediysek 47 48 den bahsetmedim 55 65 70 72gibi puanlar var büte kalıp atanamayan yada 21 işaretlemeyen kadroya alınır düşündüm ayrıca fikrimi söyledim mantıklı düşünmek gerekirse

Tepki Skoru
0
sitede yenileme olmadan önce ben böle bi konu açmıştım silinmiş. kadrolu alım ne kadar olur ve kadro 72 de kaldı kaç puana kadar iner.... diyelim 1000 kişi aldılar kadro için ki inşllah bu 4 5 misli olur.... nasıl olur acaba .....
arkadaşım daha geçen 10.000 alımda atanınca komşularla beraber sevinçten ağlayan ,sevinçten uçan sen değilmisin.şimdide kadrolu istiyorsun.ayıp ayıp.bunca insan sözleşmeli olsunda daha çok kişi alınsın diye yırtınırken daha göreve başlıyalı 1 ay olmadı kadro istiyorsun.daha 1 ay önce sende bizim şimdi yaşadığımız duyguları yaşıyordun.kadro istiyeceğine (birde 1.000 değilde bunun 4,5 katı olsun istiyorsun)bunca insan için sözleşmeli alınsında daha çok kişi alınsın diye dua et olurmu.ahhhh insan oğlu işte böyle.

Tepki Skoru
0
arkadaşım daha geçen 10.000 alımda atanınca komşularla beraber sevinçten ağlayan ,sevinçten uçan sen değilmisin.şimdide kadrolu istiyorsun.ayıp ayıp.bunca insan sözleşmeli olsunda daha çok kişi alınsın diye yırtınırken daha göreve başlıyalı 1 ay olmadı kadro istiyorsun.daha 1 ay önce sende bizim şimdi yaşadığımız duyguları yaşıyordun.kadro istiyeceğine (birde 1.000 değilde bunun 4,5 katı olsun istiyorsun)bunca insan için sözleşmeli alınsında daha çok kişi alınsın diye dua et olurmu.ahhhh insan oğlu işte böyle.
:36_7_8::36_7_8::36_7_8::36_7_8:

Tepki Skoru
0
sitede yenileme olmadan önce ben böle bi konu açmıştım silinmiş. Kadrolu alım ne kadar olur ve kadro 72 de kaldı kaç puana kadar iner.... Diyelim 1000 kişi aldılar kadro için ki inşllah bu 4 5 misli olur.... Nasıl olur acaba .....
arkadaşlar kızmayalım ince düşünce allah'ın bir nimetidir herkese nasip olmuyor işteeee:( şu bencil insanlara da nasip oluyor ya atanmak bunların hepsi imtihan işte rabbim diyor ki görün bakın kullarım ortaya çıkarlar girdiğinde halinizi görün...
Elh.hayatım boyunca hiç sadeceee kendimi düşünmedim ben 46 puanın içindeyim ve buna rağmen allahım benden daha ihtiyacı olanlar varsa onlara nasip et diye dua ediyorum en önce kendimi düşünürsem sevimsiz bir şey olup çıkıyor o dualar da gözümde başkası için temiz bir dua etmenin huzurunu herkese nasip ederinş. Allahım inş:(
son olarak şunu yazayım kaygı duymayın allah gerçekten kalbimden inanarak söylüyorum çooooooooooookk büyükkkkkk :) o bizim yanımızda dua edin arkadaşlar inanın dua herşeye lezzet veriyor kaygıları siliyor gönülde hissedilen dua tabii ki heyecenlanıyoruz çok doğal ama sakince duamızdan emin bir şekilde bekleyelim allah ne zaman isterse olacak ama olacak inanıyorum :) hayırlısı olur inş. üzülmeyin hiçbiriniz inş.

Tepki Skoru
0
örtmene yüklenmeyin arkadaşlar herkes burada rahat fikrini yazamayacaksa ne diye buraya üyeyiz. Allahın hazinesi bol. istediğine verir istediğinden alır. yargılamak kimseye düşmez. ben de sözleşmeli atandım ama kadrolyu da Allahım dan istiyorum. sizden değil yaradanımdan.

Tepki Skoru
0
örtmene yüklenmeyin arkadaşlar herkes burada rahat fikrini yazamayacaksa ne diye buraya üyeyiz. Allahın hazinesi bol. istediğine verir istediğinden alır. yargılamak kimseye düşmez. ben de sözleşmeli atandım ama kadrolyu da Allahım dan istiyorum. sizden değil yaradanımdan.
sen sözleşmelide olsan atanmışsın yaradanından kendin için değilde şu atanmayı bekleyen binlerce arkadaşın için kadrolu değilde sözleşmeli alım olsun diye dua et.tabi ki sende o hassas kişilik meziyeti varsa.ya insanlara kendini güldürmek içinmi yazıyorsunuz siz bunu kadroyu sana tabi ki biz vermiyeceğiz meb verecek.allah allah.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar aynı stresi aynı sıkıntıyı çektik beraber yaşadık evet komşularla göbek attık atanınca. kimle konuştuysam inşallah bütün öğretmen arkadaşlarım hayırlısıyla atanır demek oldu. içimden ettiğim duayı kimse bilmez yaradandan başka.halada aynı duayı etmekteyim herzaman. çünkü çok yakın bir sürü arkadaşım var atanamayan. şu anda inanılmaz stres altındasınız biliyorum... anlıyorum.... 65 ile arkadaşım atanmıştı ilk atamalarda 64 ile atanamamıştım psikolojim çok kötüydü. kimseyede hesap verme zorunda değilim ama şunu bilin atanıp buraya yerleşip göreve başladığım güne kadar antidepresan kullanıyodum. başladığım gün bıraktım..... ama hala atandığıma inanamıyorum.. sanki birisi kapıyı çalacak sınıftayken biz sana şaka yaptıkkk diyecek gibi geliyo. o yüzden sizi bizden başka kimse ii anlayamazz....

çok gerginsiniz...sizler yargısız infaz yapmadan önce öncelikle yüreğimiz iyi dileklerimiz dualarımız tüm atanamayan arkadaşlarımız için... amaaaa böle bu konu açıldı diye yorum yapmayacak değilim..bunada saygı duymalısınız sadece söz. kontenjan ayırmalarını beklemeyin.. kadroda açacaklar mutlaka. inşallah sözleşmeli alımda olur yeniden kadroluda. sizlere tavsiyem biraz daha sakin düşünmeniz.....saygılar.....

Tepki Skoru
0
sen sözleşmelide olsan atanmışsın yaradanından kendin için değilde şu atanmayı bekleyen binlerce arkadaşın için kadrolu değilde sözleşmeli alım olsun diye dua et.tabi ki sende o hassas kişilik meziyeti varsa.ya insanlara kendini güldürmek içinmi yazıyorsunuz siz bunu kadroyu sana tabi ki biz vermiyeceğiz meb verecek.allah allah.
AĞZINA SAĞLIK ARKADAŞIM EVETİŞTE DİYORUM YA İNCE DÜŞÜNCENİMETTİR!!!
BENİMARKADAŞIM KARS'IN BİR KÖYÜNE GİTTİ İSTANBUL 'dan VE DİYORKİ "BEN BURADA KALMAYA RAZIYIM YETER Kİ MUTLU HABERİNİ DUYAYIM BURALAR BANA O ZAMAN DAHA GÜZEL GELECEK DAHA BİR ZEVKLE SARILACAĞIM " SİZLER 2 GÜN OLMUŞ DAHA ATANALI HALE BAK AZICIK SABIR BU NE ACELE HİÇ KAVGACI BİR KİŞİLİĞE SAHİP DEĞİLİM AMA TUTAMADIM KENDİMİ BU YAZILANLAR KARŞISINDA ALLAHIM SEN BİLİRSİN GÖNÜLLERİMİZİSEN BİLİRSİN DUANIN SAMİMİSİNİN DE TABİİ :( ALLAH'IN KATINDA EN SEVİMLİ DUA BİR KULUN BİR KULA ETTİĞİ DUA İMİŞ BUNA GÖRE ADIM ATALIM BEN DEĞİL BİZDEMEK GÜZELDİR :(

Tepki Skoru
0
Bakın arkadaşım size tavsiyem akıl verir tarzda konuşmayın biz dili ile konuşsaydınız yanlış anlaşılmazdınız sorularınıza da bizzat cevap verirdik fakat rahat rahat bekleyin diyorsunuz bu insanlara dokunuyor çok değil 1 ay önce çektiğiniz karın ağrısını size hatırlatırlar insanlar siz rahatça bekleyinnnn derseniz umarım anlarsınız!!!
Ayrıca hayırlı uğurlu olsun bizler tabiiki de biliyoruz nasibimizi yaşıyoruz yaprak bile düşmez yaradanım istemedikçe ama dediğim gibi tamamen üslubunuz yüzünden bunları yazdık kusura bakmayın başarılar...

Tepki Skoru
0
Ben 66 ile sözleşmeli bekliyorum,64 ile kadro bekleyenler var.Adaletsizliğin böylesi de oluyor işte.

Tepki Skoru
0
Hocam nasip deyip kendinizi rahatlatın yoksa üzücü bir durum gerçekten ALLAH sizede güzel bir kappı açar inanıyorum inş.olacak ama demek ki bizden biraz daha dua bekliyor yaradan:)
Bazı kullarının duası çok hoşuna gidermiş yaradanın bekletirmiş isteklerini ki duasını duysun:)

Tepki Skoru
0
evet herkes çok gergin. ben bişey söyleyimde belki biraz rahatlarsınız. geçen gün bizim toplantımız oldu. toplantıda öğretmen arkadaşlar kendi aralarında konuşurken duydum. sınıf öğretmenlerinin belirli bi süre kurs aldıktan sonra okulöncesi öğretmeni olarak atanacaklarını söylüyorlardı.. açık kapatılamadıgı için sınıf öğretmeni alacaklarmış.tabi ne derece doğrudur bilmiyorum, kimseye hayal kırıklıgıda yaşatmak istemem ama eger durum gerçekten buysa atanamayan arkadaşlarım boşa stres yapmasınlar kendilerine. baksanıza açık kapatılamadıgı için sınıf öğretmenleri bile alınacakmış...

Tepki Skoru
0
evet herkes çok gergin. Ben bişey söyleyimde belki biraz rahatlarsınız. Geçen gün bizim toplantımız oldu. Toplantıda öğretmen arkadaşlar kendi aralarında konuşurken duydum. Sınıf öğretmenlerinin belirli bi süre kurs aldıktan sonra okulöncesi öğretmeni olarak atanacaklarını söylüyorlardı.. Açık kapatılamadıgı için sınıf öğretmeni alacaklarmış.tabi ne derece doğrudur bilmiyorum, kimseye hayal kırıklıgıda yaşatmak istemem ama eger durum gerçekten buysa atanamayan arkadaşlarım boşa stres yapmasınlar kendilerine. Baksanıza açık kapatılamadıgı için sınıf öğretmenleri bile alınacakmış...
günaydın

Tepki Skoru
0
yok hüseyin hocaya dedim ama sizde hoşgeldiniz hocam:)))

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle