lafın banamı 46 üstü dediysek 47 48 den bahsetmedim 55 65 70 72gibi puanlar var büte kalıp atanamayan yada 21 işaretlemeyen kadroya alınır düşündüm ayrıca fikrimi söyledim mantıklı düşünmek gerekirsemantıklı düşünmek gerekirse sözleşmeli çoğunlukta olur çünkü 46 üstünü nasıl kadrolu alsın
arkadaşım daha geçen 10.000 alımda atanınca komşularla beraber sevinçten ağlayan ,sevinçten uçan sen değilmisin.şimdide kadrolu istiyorsun.ayıp ayıp.bunca insan sözleşmeli olsunda daha çok kişi alınsın diye yırtınırken daha göreve başlıyalı 1 ay olmadı kadro istiyorsun.daha 1 ay önce sende bizim şimdi yaşadığımız duyguları yaşıyordun.kadro istiyeceğine (birde 1.000 değilde bunun 4,5 katı olsun istiyorsun)bunca insan için sözleşmeli alınsında daha çok kişi alınsın diye dua et olurmu.ahhhh insan oğlu işte böyle.sitede yenileme olmadan önce ben böle bi konu açmıştım silinmiş. kadrolu alım ne kadar olur ve kadro 72 de kaldı kaç puana kadar iner.... diyelim 1000 kişi aldılar kadro için ki inşllah bu 4 5 misli olur.... nasıl olur acaba .....
:36_7_8::36_7_8::36_7_8::36_7_8:arkadaşım daha geçen 10.000 alımda atanınca komşularla beraber sevinçten ağlayan ,sevinçten uçan sen değilmisin.şimdide kadrolu istiyorsun.ayıp ayıp.bunca insan sözleşmeli olsunda daha çok kişi alınsın diye yırtınırken daha göreve başlıyalı 1 ay olmadı kadro istiyorsun.daha 1 ay önce sende bizim şimdi yaşadığımız duyguları yaşıyordun.kadro istiyeceğine (birde 1.000 değilde bunun 4,5 katı olsun istiyorsun)bunca insan için sözleşmeli alınsında daha çok kişi alınsın diye dua et olurmu.ahhhh insan oğlu işte böyle.
arkadaşlar kızmayalım ince düşünce allah'ın bir nimetidir herkese nasip olmuyor işteeeesitede yenileme olmadan önce ben böle bi konu açmıştım silinmiş. Kadrolu alım ne kadar olur ve kadro 72 de kaldı kaç puana kadar iner.... Diyelim 1000 kişi aldılar kadro için ki inşllah bu 4 5 misli olur.... Nasıl olur acaba .....
sen sözleşmelide olsan atanmışsın yaradanından kendin için değilde şu atanmayı bekleyen binlerce arkadaşın için kadrolu değilde sözleşmeli alım olsun diye dua et.tabi ki sende o hassas kişilik meziyeti varsa.ya insanlara kendini güldürmek içinmi yazıyorsunuz siz bunu kadroyu sana tabi ki biz vermiyeceğiz meb verecek.allah allah.örtmene yüklenmeyin arkadaşlar herkes burada rahat fikrini yazamayacaksa ne diye buraya üyeyiz. Allahın hazinesi bol. istediğine verir istediğinden alır. yargılamak kimseye düşmez. ben de sözleşmeli atandım ama kadrolyu da Allahım dan istiyorum. sizden değil yaradanımdan.
AĞZINA SAĞLIK ARKADAŞIM EVETİŞTE DİYORUM YA İNCE DÜŞÜNCENİMETTİR!!!sen sözleşmelide olsan atanmışsın yaradanından kendin için değilde şu atanmayı bekleyen binlerce arkadaşın için kadrolu değilde sözleşmeli alım olsun diye dua et.tabi ki sende o hassas kişilik meziyeti varsa.ya insanlara kendini güldürmek içinmi yazıyorsunuz siz bunu kadroyu sana tabi ki biz vermiyeceğiz meb verecek.allah allah.
Bir şey değil canım kimse bu bekleyişin ardından üzgün çıkmaz inş.tüm mezunları alırlar inş.AMİNNNTeşekkür ederim cnm.
günaydınevet herkes çok gergin. Ben bişey söyleyimde belki biraz rahatlarsınız. Geçen gün bizim toplantımız oldu. Toplantıda öğretmen arkadaşlar kendi aralarında konuşurken duydum. Sınıf öğretmenlerinin belirli bi süre kurs aldıktan sonra okulöncesi öğretmeni olarak atanacaklarını söylüyorlardı.. Açık kapatılamadıgı için sınıf öğretmeni alacaklarmış.tabi ne derece doğrudur bilmiyorum, kimseye hayal kırıklıgıda yaşatmak istemem ama eger durum gerçekten buysa atanamayan arkadaşlarım boşa stres yapmasınlar kendilerine. Baksanıza açık kapatılamadıgı için sınıf öğretmenleri bile alınacakmış...
günaydın