Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Kasım atamasında kadrolu alım olupta puanı yüksek tutarlarsa

Tepki Skoru
0
evet biraz sakin olmanızı istiyoruz çünkü kalp kırıyorsunuz. düşmanınız değiliz değilmi. aynı branştanız öncelikle öğretmeniz. bizim konuşma tavırlarımıza istinaden yazmışsınız ama ilk önce kendi yazdığınız suçlayıcı yorumları okuyunuz lütfen. bencilmişiz...düşüncesizmişizz... insanoğlu böyleymiş... başka ne vardı söylemediğiniz ne kaldı. bizim yüzümüzdenmi atanmadınız, hayır... bizmi belirliyoruz kadroyu,hayır.... peki tepkiniz neden bize. sınıf öğretmenlerini almaya kalkıyolar tepkiniz buna olmalı ben atandım evet sözleşmeli atandım dilerim bütün öğretmen arkadaşlarımda atanır... atandığım halde faksımı çekiyorum. sınıf öğretmenlerine hayır diyorum... eğer sizin suçladığınız gibi bir düşüncede olsaydım banane der geçerdim... söz yada kadro sayısı açıklanmadanda burdan tahmindede bulunabilirim. yorumda yapabilirim...konumuz bu başka şeyler değil. lütfen saygılı olun...yanınızda olduğumuzu da lütfen bilin artık...

Tepki Skoru
0
Ben 66 ile sözleşmeli bekliyorum,64 ile kadro bekleyenler var.Adaletsizliğin böylesi de oluyor işte.
66 ile atanamamışsınız üzüldüm. inşallah en kısa zamanda atanırsınız. 64 ile kadro bekleyenler var derken lütfen tavrınıza dikkat edin rica ediyorum ben bu puanla kadro beklemiyorum zaten. kadrolu alımda puan 72 de kaldı yeniden kadrolu alım olursa puan kaça kadar iner bu konuyu konuşuyoruz. inşallah kadrolu söz. alım olur sizede atanmak nasip olur inşallah.

şunuda unutmayın sözleşmeli atandığınız taktirde ilk düşüneceğiniz şey ne zaman kadroya geçebiirim düşüncesi olucak. bundan emin olun...

Tepki Skoru
0
:) arkadaşım hüseyin hoca bu yeni bir haber degil diye söyledi sanıyorum

evet ne söylemek istediginin farkındayım ama dikkat ederseniz ben sosyalcihüseyinin ne söyledigiyle ilgilenmedim. o biliyor olabilir ama burda bilmeyen arkadaşlar olacakki atanamama korkusu yaşıyorlar. ben bunu bilenler için değil bilmeyenler için yazdım. beni uyandırmaya gerek yoktu yani.

ayrıca afedersin "aileyiz" birdahaki mesajlarında kişiye özel yazarken isim belirtirsen bizde yokyere üstümüze alınmayız

Tepki Skoru
0
okadar alıngan olmanıza gerek yok. burdaki paylaşımları takip ederseniz bunun eski bir haber oldugunu görürsünüz , herkes elinden geldigince yardımcı olmaya çalışıyor. ginede sagolun belki üşenip eski haberleri okumayanlar vardır,onlar faydalansın.

Tepki Skoru
0
66 ile atanamamışsınız üzüldüm. inşallah en kısa zamanda atanırsınız. 64 ile kadro bekleyenler var derken lütfen tavrınıza dikkat edin rica ediyorum ben bu puanla kadro beklemiyorum zaten. kadrolu alımda puan 72 de kaldı yeniden kadrolu alım olursa puan kaça kadar iner bu konuyu konuşuyoruz. inşallah kadrolu söz. alım olur sizede atanmak nasip olur inşallah.

şunuda unutmayın sözleşmeli atandığınız taktirde ilk düşüneceğiniz şey ne zaman kadroya geçebiirim düşüncesi olucak. bundan emin olun...
Henüz atanmayanları düşünerek yorum yazarsanız iyi olur.Burda millet atanabilirmiyim derdinde.Ha atanırsam da bu puanla kadro beklemem.Tekrar adam gibi çalışıp 75-80 ile kadro beklerim.Biraz da şükredelim.Allah herkesin gönlüne göre versin.

Tepki Skoru
0
okadar alıngan olmanıza gerek yok. burdaki paylaşımları takip ederseniz bunun eski bir haber oldugunu görürsünüz , herkes elinden geldigince yardımcı olmaya çalışıyor. ginede sagolun belki üşenip eski haberleri okumayanlar vardır,onlar faydalansın.

ben alınmadım. gereksiz bi günaydın mesajını ciddiye almadım hepsi bu. sormamama ragmen siz açıklama yapma geregi duydunuz. siteye yeni üye oldum bu kdr kısa sürede bi konuya yorum yazmak için bütün siteyi tek tek okuyamazdım. ayrıca ben olan bi başlıgı açmadım. uyarıya zaten gerek yoktu. ben söyledim geçtim. uzadıkça uzadı.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar sözleşemelide tm puan 46 ya indi kasımdaki atamalarda sözleşmeli alım yoksa karo olursa puan kaç olur yani şansımız varmı istiyoruz da atanmayı ya olmassa

Eğer dediğin gibi olursa, bence önceden yerleşenle tercih hakkı vermemeleri lazım... Bir şekilde yerleşmişler. Hem yerleşeyim hem kadroluya tercih yaparım bence olmaz, şahsi fikrim böyle bir durumda, atanamayanlar arasından kadrolu almaları lazım. Yani dışarda olanları almaları lazım...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle