Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

KARNELER 15 HAZİRAN DA VERİLİYOR...

Tepki Skoru
0
ÇOK ALEM MİLLETİZ VALLA.BİZİM KADAR TATİL YAPAN VE TATİL YAPMAK İÇİN YASA BİLE ÇIKARAN BAŞKA BİR YER VAR MI ACABA?HADİ HAYIRLI OLSUN HEPİMİZE .GERÇİ ÖĞRETMENLER İÇİN BİR DEĞİŞİKLİK YOK AMA ....

Okul Öncesi Eğitim Kurumları Yönetmeliğinde değişiklik yapıldı
9 Haziran 2007 08:13
8/6/2004 tarihli ve 25486 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Okul Öncesi Eğitim Kurumları Yönetmeliğinin 8 inci maddesinin birinci fıkrası aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.

"Okul öncesi eğitim kurumlarında eğitim yılı süresinin 180 iş gününden az olmaması esastır. Ancak, 180 inci iş gününün haftanın ilk üç iş gününe rastlaması durumunda, eğitim yılının bitim tarihi, bir önceki haftanın son iş gününe alınarak kısaltılabilir. Kurumların eğitim-öğretim yılı içinde eğitime açılması ve zorunlu olarak eğitime ara verilmesi durumlarında bu süre aranmaz."

MADDE 2 – Bu Yönetmelik yayımı tarihinde yürürlüğe girer.

MADDE 3 – Bu Yönetmelik hükümlerini Millî Eğitim Bakanı yürütür.

Tepki Skoru
0
gamze hocam dediklerinize katılıyorum zaten ben desteklemek maksadıyla yazmadım.ek derse gelince zaten kadrolu ve sözleşmeli öğretmenler olarak 1 temmuz a kadar seminer dolayısıyla çalışıyor olacağımız için ek ders te bir kesinti olamayacak ama ustaöğretici vekil olarak çalışan arkadaşlar için dediğiniz şey geçerli.ayrıca 23 nisan da görevli olan öğretmenlerin ek dersleri kesilmez mesela biz de kesilmedi sayın çelik in açıklamasını beklemeden almıştık zaten.acısıyla tatlısıyla iyisiyle kötüsüyle bir yıl daha bitti.inşallah yeni eğitim öğretim yılı hepimiz için çok daha iyi olur.

Tepki Skoru
0
hocam anlaşılmayan bişey yok zaten teşekkürler .inşallah en kısa zamanda meb teki bu rezil uygulamalar son bulur ve öğretmenlik eski kaliteli günlerine kavuşur...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle