Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

'Kafası Kazan Gibi Olmak' Deyimini Öğrendik(kalıplı)

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar,öğrencilerime yeni kelimeler öğretmekle birlikte deyim ve atasözlerimize de yer vermeye çalışıyorum.Bu haftaki deyimimiz'Kafası Kazan Gibi Olmak'.Öncelikle sınıf içinde kullandım bu deyimi,çok güldüler:)Sonra anlamını açıkladım,aile katılımı olarak da bu çalışmayı gönderdim evlerine.Aileler de evlerinde gün içinde bu deyimi kullanacaklar,sonra da çocuklar resmi boyayacaklar.Umarım beğenirsiniz:36_3_12:Ayrıca Fatma Doygun Öğretmenimize de teşekkürler.

Ekli dosyalar

Tepki Skoru
0
süper fikir!!ilham verdiniz hocam:)) teşekkür ederiimmm:emot60:

Tepki Skoru
3
harikaaaaa figen hocam,teşekkürler...diğer deyimleri de biz oluşturabiliriz :)

Tepki Skoru
0
Yorumlarınız için ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar.Elimde birkaç tane daha deyim ve atasözleri çalışması var,en kısa zamanda buradan paylaşacağım.Beğenmenize çok sevindim,umarım sizler de uygularsınız.:congratulationscut4

Tepki Skoru
0
uygulayacağıma emin olabilirsiniz..paylaşımlarınızı bekliyor olacağım:)):emot101:

Tepki Skoru
0
Hocam çok güzel bir fikir.. tebrik ederim. dilimizin zenginliklerini çocuklarımıza bu yata aktarmalıyız biz öğretmenler....

Tepki Skoru
0
uygulayacağıma emin olabilirsiniz..paylaşımlarınızı bekliyor olacağım:)):emot101:
Yarına hepsini yüklerim öğretmenim:)

Hocam çok güzel bir fikir.. tebrik ederim. dilimizin zenginliklerini çocuklarımıza bu yata aktarmalıyız biz öğretmenler....
Rica ederim öğretmenim.Ne kadar zengin bir kültürümüz ve buna bağlı olarak zengin bir dilimiz olduğunu bilmeleri evet çok önemli.Bu çalışmayı,benimle paylaştığı için Fatma Öğretmenime tekrar teşekkür ediyorum buradan.

Tepki Skoru
0
Tepki Skoru
0
ben de yapıyorum bu uygulamayı her hafta yeni deyim öğreniyoruz evde ve sınıfta kullanıyoruz. geçen hafta bir elin nesi var iki elin sesi var deyimini öğrendik artık sınıf toplarken arkadaşlarından yardım isretken bu deyimi kullanıyorlar çok hoşuma gidiyor.herkese tavsiye ediyorum çok etkili oluyor.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle