Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Kafam Karışık:(

Tepki Skoru
1
slm arkadaşlar ben yarın bir iş başvurusu yapıcam anaokulu öğretmenliği için arkadaşım oarada çalışıyor banada öğretmen başvuruları başladı gel başvuru yap dedi okul gerçekten güsel 400 den aşağı maaşda vermiolar ve sigortada düzenli bir şekilde yatıomuş en güzeli evime yakın(15 dk falan) kafamın karışıklığına gelince ben kadrosuz usta öğretici seminerinede katılamak istiyorum oda bu yaz ama hangi gün olacağını bilmiyorum yani ikisi arasında kaldım gibi sizce o okula mı başvuru yapim yoksa seminere mi katılayım:(

Tepki Skoru
0
hocam işe vaşvurun seminerin nerde nezman olacağı belli değil hem sonunda sınav var siz dimyata pirince gidince evdeki bulgurdan olmayın ama şuda var özelle milli eğtm arasnda çok fark vardır bunları göz önüne al seminer yazın ve iki hafta süryor işten izin alablrsn belki yarım gün sürüyor

Tepki Skoru
1
işte o yüzden biraz kafam karıştı bide öss ye giricem ama dediğiniz gibi hocam bide olmayıverir seminer hem hadi seminere gittik ama bellimi olur atanıp atanmayacağımda en iyisi başvurmak herşeyin hayırlısı bakalım ne olucak bana dua edin tşkederim yorumunuz için

Tepki Skoru
0
ist da genelde her yıl acıldı gecen yıl agustos 15tı o zamanlarda oluyo özel çok zor arkadsım soyleyım bır çok seyı goze alıcaksın devlette olursan derslerıne calısmayada zamanın kalır sen ankaradamısn bence ordada acılır buyuk sehırlerde acılıyo sen bılırısın sen özelede basvur zaten baslarsan eylude baslar yenı donemde eger usta öğretıcılıkte acılırsa onada basvurusun hangısı olursa

Tepki Skoru
1
ankarada sordum açılmıomuş artık baya yığılma olmuş falanda filan dediler o yüzden başka şehirlere bakıorum ama eğer dediğin gibi başvuru yaparsam eylül gibi başlanırsa okula tabi alınıp alınmayacağı garantili diil eğer öle olursa yani ağustosta açılırsa kurs ozaman kadrosuz usta öğretici seminerine gidebilirim rahatlıkla:)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle