Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Kafam karışık...yardımcı olur musunuz??

Tepki Skoru
0
Merhaba arkadaşlar,
Siteye bugün üye oldum.Ben 2004 yılı marmara üni.okul öncesi öğretmenliği lisans mezunuyum,ardından 2 yıl özel bir akademide resim eğitimi aldım ve MEB sertifikam oldu.Yeni mezun olduğum dönem bir süre özel bir kurumda eğitim koordinatörlüğü yaptım daha sonra akademiye girince işten ayrıldım...

Yeni dönemde devlette sözleşmeli öğretmenlik yapmak istiyorum,gerekli koşulları ve evrakları öğrendim il milli eğitime başvurumu yapacağım.Lisans mezunu olduğum için kadroya geçebileceğim söylendi ama bunun için kpss puanı gerekiyor bildiğim kadarı ile.

kısaca aklımda bir sürü soru işareti var.Mesleğime ara verdiğim bu süre içinde alanımızla ilgili gelişmeleri fazla takip ettiğim söylenemez.Eminim pek çok şey değişmiştir.Bende yeniden buna adapte olmaya çalışıyorum,internette sürekli araştırma yapıyorum.Başarılı bir öğretmen olamama korkusu sardı içimi.

Bana yardım etmenizi rica edeceğim,sizce nereden başlamalıyım,neler kaçırmış olabilirim ,mesleğine yeniden dönecek olan bana yardımcı olabilirseniz inanın çok mutlu olurum,herkese sevgiler ve iyi çalışmalar diliyorum...

Tepki Skoru
0
hocam bana sorarsanız önce yeni mezunlardan yadan anaokulu müdürlerinde yni programla ilgili bilgi edinin. mutlaka 2006 program kitabını alın ve inceleyin. çok zorluk çekeceğinizi sanmıyorum çünkü bu program çok esnek ve tamamen çocuğun yaratıcılığına dayalı...
tabii unutmamak gerekir ki yaratıcı çocuklarıda yaratıcı öğretmenler yetiştirir... :)

Tepki Skoru
0
ne demek hocam yeterki yararı olsun.
biri size anlatırsa kavramanız daha kolay olur.
başarılar! :)

Tepki Skoru
0
hiç korkmayın hocam yeni sistem çok kolay
çocuğun gelişim özelliklerini bilin ki biliyorsunuzdur
yani zorlanmazsınız
başarılarr
mesleğinizi sevmeniz ve benimsemeniz yeterli olacaktır

Tepki Skoru
0
tavsiyeleriniz için çok teşekkür ediyorum,iyi çalışmalar ...

Tepki Skoru
1
hiç kaygı duymayın bence sevginiz ve yeteneğiniz varsa formaliteler kolay
şimdiden başarılar diliyorum :)

Tepki Skoru
0
valla resım yetenegınız varsa ki egıtımını aldıgınızı söyluyosunuz süper seyler çıkar ortaya çocuklarla bırlıkte yapa çizer boyar asarsınızz güzel güzelll:))))))))))

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle