2,sınıfa kadar kadrosuz usta öğreticilik 2,sınıftan sonra da kadro denmişti..ben nerelere ne dilekçeler yazdım bunun iin yıllarca bir bisen aklın durur..en sonunda halen sakladığım pek çok cevap var buralardan gelen:kibarca ve resmi bir şekilde biz yaparız siz uygularsınız dediler...arkadaşlar ben üniversiteye başladığımız sene 2 sınıf bitiminde kadrolu usta öğretici olacaksınız denilmişti by hatta aofenin bize gönderdiği kitapçıkta bile yazıyodu fakat oo dönem hükümet değişikliği ve okul öncesi müdürlerinin değişimi bunları değiştirdi şuan kadrolu usta öğretici d,iye bi sıfata tabii olamıyoruz nezaman mezun oluruz ozaman kadrolu öğretmenlik yaparız arkadaşlar zamanında bizim elimizden bu şans alındı şuanda böle bişey yapmazlar yani kadrolu usta öğretici yok ama ben biliyorumki bi çok devlet okulunda lise mezunu kadrolu öğretmen var buda ayrı tartışılacak bir konu....
slm hemşerimaysuncum sen yine örgün eğitim görmüşsün ama ben aöf de okuyorum ve bide bu yüzden küçümseniyorumhoş bunu fazla takmıyorum çünkü sonuçta bende emek wererek okuyorum
kadrolu usta öğreticilik diye bir husus YOK.isterseniz 20 sene çalışın yok,,,yokkk
kpss yi kazanıp kadrolu olunabilir ancak.
candeniz demişki;
kpss girip alanınla ilgili yeterli puanı aldığında kadrolu usta öğretici olucaksın tek yolu sınavı geçmek.
cevap:arkadaşım kpss yi kazanınca kadrolu öğretmen oluyorsun,kadrolu usta öğretici değil)))))