S shadowseda Katılım 7 Kas 2010 Mesajlar 74 Tepki Skoru 0 Puanları 0 11 Haz 2011 #1 kimler başvuru kağıdını sadece okul müdürüne onaylattı.._?
S shadowseda Katılım 7 Kas 2010 Mesajlar 74 Tepki Skoru 0 Puanları 0 11 Haz 2011 #3 htc70' Alıntı: ben Genişletmek için tıkla ... başka bir şey gerekmiyor dediler di mi hocam_?inş öyledir..
htc70' Alıntı: ben Genişletmek için tıkla ... başka bir şey gerekmiyor dediler di mi hocam_?inş öyledir..
J jade Katılım 30 Mar 2007 Mesajlar 122 Tepki Skoru 0 Puanları 0 Yaş 42 11 Haz 2011 #4 hayır gerekmiyor ben özellikle gittim sordum sadece onaylanan kağıdın bir örneği sizde kalsın dediler ne olur ne olmaz dieArkadaşım da Bodrumda çalışıo ilçe onay kağıdını istemiş arkadaşımda vermiş.bağlı olduğunuz yer ne diorsa onu yapın bence.
hayır gerekmiyor ben özellikle gittim sordum sadece onaylanan kağıdın bir örneği sizde kalsın dediler ne olur ne olmaz dieArkadaşım da Bodrumda çalışıo ilçe onay kağıdını istemiş arkadaşımda vermiş.bağlı olduğunuz yer ne diorsa onu yapın bence.