Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Kaçar dakika

Tepki Skoru
0
arkadaşlar size bi kaç tane sorum var yanıtlarsanız sevinirim
Ben derse 8:30 da giriyorum 2:30 da çıkyoruz 1 saat öğle arası var
bu saatler içinde etkinlik zamanlarını ortalama kaçar dakika ayırmalıyım yani nasıl faydalı olur sizce...veçok etkinliklerle çocukları sıkmak istemiyorum kaçar tane vermeliyim mesela
serbest zaman:?
sanat etk:?
oyun:?
okuma yazmaya hazırlık:?
arkadaşlar her kaynak farklı yzıyor yani iyice kafam karıştı...

Tepki Skoru
0
o gün kullanacağınız konu ve araçlarla ilgisi var sürenin bazen 15-20 dakikada sanat etkinliği çalışması bitiyor bazen 45 dakika sürüyor süreleri kendiniz ayarlayın bir gün önce veya o hafta öğrendiklerinizin tekrarını yaparsınız

Tepki Skoru
1
yapılan etkinliğin süresi, konuya, sınıfın mevcuduna(projelerde özellikle), ilgi düzeylerine malzemeye göre vs.. değişir.. tabiki uzun tutmamak lazım. gün içinde her etkinliği yapma gibi zorunluluğunuzda yok. ancak bilişsel etkinlikler ilk saatlerde daha verimli olur öğleden sonrasında eğenceli çalışmlar yapılabilir

Tepki Skoru
0
Nasıl yani. Yanlış anladıysam düzeltiniz. Anasınıfları yarım gün oldu. Öğle tatili yok. Ve sizin dediğiniz gibi çalışılmasıda yasaklandı.

Tepki Skoru
0
Yasak değl ki isterseniz öğlen arası verebliyorsunuz
Ben 8.40 - 2.40 çalşıyorum bir saat yemek molası öğlen arası

Tepki Skoru
0
ama bu uygulanmıyor ..ben bunu ilk zamanlarda müdürüme sölemiştim ve cvp alamadım...ve o aralar süt iznimde olmasına rağmen ben öğle arasınıda birleştirip 13.30da çıkmayı teklif ettim okulum tam gündü ve ilçedeydi..ama kabul görmedi belki keyfi oldu zannettim ama SÜT İZNİMİN 3 DAKİKASINI bile kullanamadan kızım büyüdü..neyse biraz dağıttım ama konuyu bu uygulama nasıl kaldı bilmiyorum ben şimdi yarım gün olduğum için...ama çoğu arkadaş hala öğle aralı çalışıyor...bence kesintiye uğramadan 8.30 13.30 olmalı....

Tepki Skoru
0
Ya arkadaŞlar mÜfettİŞ geldİ dİyorkİ hocam kesİn ÖĞle arasi verİlmelİ...halbu kİ ben 8 40 ta ders baŞlasin 1 40 ta bİtİreyİm İstİyordum normalde bu hakka sahİbİz deĞİl mİ.yanİ ÖĞle arasi vermek zorunda miyiz

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle