Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

KaÇ puanla nereyİ İstİyoruz?

Tepki Skoru
0
arkadaşlar benim merak ettiğim bir şey var.diyelim ki ben 1.tercih bölgelerini tercih ettim ve merkezde çalışıyorum.doğu görevi yapmamış oluyorum.2-3 sene geçtikten sonra doğu görevini yapmam için beni doğuya yada doğu görevi sayılan bi yere gönderirler mi ben istemeden?
lütfen cvp verin tercihlerimi buna göre yapıcam.

Tepki Skoru
0
merhaba benim puanım 79.5 genelde içanadolu birkaç tane de akdeniz bölgelerinden düşünüyorum

Tepki Skoru
0
arkadaşımın da puanı 76 o da iç anadolu düşünmekle birlikte kararsız asında.. kadrolu olup olmayacağı konusunda tedirgin.. ayrıca bir de şu 21. tercih kafamızı karıştırıyor..? sizler neler yazacaksınız?

Tepki Skoru
0
sanırım göndermiyorlar.. gittiğin yer merkezse göndermezler eğer gittiğin yer doğu görevi satyılmıyorsa 5. yılın sonunda kendi isteğine göre doğu yazıyorsun ondan sonra da istediğin yerde açık yoksa işin devlete kalır...

Tepki Skoru
0
emda sıralama kadroluda deil mi .normal arayıp soruyosun dimi bişi demiolar

Tepki Skoru
0
arıyosun ve puanını sölüyosun..onlar da sana kendi öğrencilerinden senin puanına yakın olanlardan birinin sırsını sölüyorlar..

Tepki Skoru
0
"arkadaslar ankara pegem akademi sıralamaları öğrenmiş araya sizin puana yakın birinin sıralamasını söylüyor. bilginize ben aradım 71.294 alan kişi 2463 sırada dedi isterseniz bide siz arayın 03124190560"
bu yazıyı bi forumda buldum..
arkadaşlar bomba ben aradım vallahi doğru:):)sölediler 81,9 alan 263.ymüş bende ona yakınımdır yuppi

arkadaşım benim puanım da 81 küsür. ben şeyde takıldım. acaba bütün tercihlerimi kadrolu yapsam ve 21 i işaretlemesem acıkta kalma ihtimailm olabilir mi????

Tepki Skoru
0
arkadaşlar benim merak ettiğim bir şey var.diyelim ki ben 1.tercih bölgelerini tercih ettim ve merkezde çalışıyorum.doğu görevi yapmamış oluyorum.2-3 sene geçtikten sonra doğu görevini yapmam için beni doğuya yada doğu görevi sayılan bi yere gönderirler mi ben istemeden?
lütfen cvp verin tercihlerimi buna göre yapıcam.
göreve başladıktan 3 yıl sonra zorunlu hizmet yapmak zorundayız görev yerimizden aldığımız toplam hizmet puanına göre tercih yapıyoruz puanınız istediğiniz yerlere yetmezse otomatik olarak bilgisayar yerleştiriyor sizi

Tepki Skoru
0
arkadaşım benim puanım da 81 küsür. ben şeyde takıldım. acaba bütün tercihlerimi kadrolu yapsam ve 21 i işaretlemesem acıkta kalma ihtimailm olabilir mi????
valla arkadaşım yazdığın yere bağlı ama çok düşük bi iht. bence büyük ihtimal atanırsın ben napacağımı bilemiyorum bende 81 küsür kadrolumu sözleşmelimi yazsam bilemedim...sen hangi illeri düşünüyosun

Tepki Skoru
0
aradım ve sordum 76.2 1130larda mış. ama sözlşemeli mi kadrolu mu bilmiyoruz dedi.genel sıralama dedi. allahım kimse kesin bişi bilmiyorrr.. kadrolu ve sözlşemli sırlama da en fazla ne kadar oynar ki

Tepki Skoru
0
sanırım göndermiyorlar.. gittiğin yer merkezse göndermezler eğer gittiğin yer doğu görevi satyılmıyorsa 5. yılın sonunda kendi isteğine göre doğu yazıyorsun ondan sonra da istediğin yerde açık yoksa işin devlete kalır...
göreve başladıktan 3 yıl sonra zorunlu hizmet yapmak zorundayız görev yerimizden aldığımız toplam hizmet puanına göre tercih yapıyoruz puanınız istediğiniz yerlere yetmezse otomatik olarak bilgisayar yerleştiriyor sizi
teşekkürler...

Tepki Skoru
0
elacım sıralama olmadığı için ne söylesek boş.benim önerim başlara 2-3 kadrolu doğu yaz.kadrolu doğuda da olsa çalışmak iyidir.sözleşmelide ist yap hep.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar iç anadolu nevşehir civarı yazmak isteyen varmı

Tepki Skoru
0
benim puanımda 87 bayrampaşa,gop,esenler,bağcılar civarını yazıcam.
83 alan arkadaşım bayrampaşa ali ülker sözleşmeli kadrolu yok orda puanın güzelde kadrolu olur o açıdan hatırlatım dedim. Birde bakırköydeki okul hangisi ben göremedim.

Tepki Skoru
0
herkese selam arkadaşlar, puanım 72.224 : KONYA-SİVAS-NİĞDE-K.MARAŞ-YOZGAT-URFA
Sizce buraları tercih etsem gelme ihtimali nedir? biraz garip bir soru oldu ama kusura bakmayın :)

Tepki Skoru
0
arkadaşlar, şu zorunlu hizmetle ilgili mesajlarınızı okudum. eşim 4 sene önce konyada 1. bölgede çalışıyordu. burada 4. yılı bitince mecburen (kendisi tercih bile yapmadan) 2. bölge gümüşhaneye gönderildi. ama eşim kadrolu öğrtmen. sözleşmelilerde sanırım istediğin kadar kalınıyor .. bilginize.

Tepki Skoru
0
arkadaslar puanım 87,400 burduru yazıcam.burdura 4 kadro vermişler hepsini yazıcam.benden yüksek alıp tercih edicek arkadasım varsa baska yerlerıde yazıcam yoksa 4 tercihte olayı bitircem.

Tepki Skoru
0
benim 73,767 ve sözleşmeli çalışıyorum, bu atamada kadroya geçebilirmiyim çok marak ediyorum!!!!!!!!!!!!!
benim puanımda düşmüş haliyle 73.457 bende sözleşmeli çalışıyorum tercih yapıcam kadrolu için ama çok da umudum yok, yüksek puan alanlar sözleşmeli tercih yapıp beklerse belki bize sıra gelir ama ben tercih dışı istemiycem çünkü doğuda çok boşyer var. Siz düşünüyormusunuz tercih dışını.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar, şu zorunlu hizmetle ilgili mesajlarınızı okudum. eşim 4 sene önce konyada 1. bölgede çalışıyordu. burada 4. yılı bitince mecburen (kendisi tercih bile yapmadan) 2. bölge gümüşhaneye gönderildi. ama eşim kadrolu öğrtmen. sözleşmelilerde sanırım istediğin kadar kalınıyor .. bilginize.
teşekkürler hocam.bn sadece kadrolu tercih yapmayı düşünüyorum.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle