Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

İzzet Baysal Kentine Hoşgeldiniz

Tepki Skoru
0
bolu "izzet baysal" şehridir.gerçekten bir insanın bu kadar ülkesi için çalışması çok güzel birşey boluya giderseniz ne dediğimi anlarsınız izzet baysal halk için neler yapmış boluda etrafınızda gördüğünüz hastane ,yaşlılar için yurt,üniversite..ve daha bir çok kurum görebilirsiniz.boluda görülecek birde doğa harikası yerler var en başta yedigöller ve gölcük gidip görmenizi tavsiye ederim.:shy:

Tepki Skoru
0
gülşah bende boludayım...boluyu foruma tanıtmaya çalışıyorum kaçıncı sınıfsın...

Tepki Skoru
0
ben yeni mezun oldum arkadaşım.sen kaçıncı sınıfsın

Tepki Skoru
0
ben okumuyorum...boluluyum ve boluda öğretmenim...

Tepki Skoru
0
hangi okul belki staj yaptığım bir okuldur valla ilk atamamın boluya çıkmasını çok isterdim ama doğu görevini hemen yapmak istiyorum o yüzden olmuyor

Tepki Skoru
0
ben canip baysal ilköğretim okulundayım...1.5 yıldır orda öğretmenim...bende önce doğu hizmetimi yapmak isterdim ama tek tercih hakkım vardı boluyu tercih etmek mantıklı geldi...bende 1.5. yıl sonra bu ralardan gitmek zorunda kalıcam...

Tepki Skoru
0
canip baysalda hiç staj yapamadım o yüzden tanışamamışızdır hocam umarım bu yıl bende sizin gibi devlette göreve başlayabilirim

Tepki Skoru
0
ben atanamadım ya kadrosuz usta öğretici olarak işe başladım sınava hazırlanıyorum bir yandanda seney inşallah kadro sen kadrolumu girdin

Tepki Skoru
0
Evet gerçekten İzzet Baysal Bolu'da çok büyük işler yapan birisi.

Tepki Skoru
0
slm arkadaşalr ben orda okumuyorum fakat boluluyum evet izzet baysal olmasaydı bu kadar gelişemezdi burası şu an boluda degilim ve çok özledim orayı

Tepki Skoru
0
ya arkadaşlar ben boluda okuyorum okulöncesi 2.n sınf atamalarda son durum ne bileniniz var en son kaçla atıyolar usta öğretici nasıl oluyo sözleşmelimi oluyo ne kadar kadroo verdiler bu sene yardımcı olursanız sevinirm teşekkrlr

Tepki Skoru
0
gülşah tebrik ederim sen olmasan bizim dönem mezunları temsil edilemeyecek valla.helal olsun bilgisayar kursundayken sendeki bu internet cevherini görmüştüm zaten

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle