Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Izmirde seminer düzenleyelim diyenler:)

Tepki Skoru
0
izmirde istiyoruz seminer lütfen lütfen lütfen. Nalan Orhan ve Nejla Aydın da gelsin lütfen :))

Tepki Skoru
0
harika bir performansla izmirde süper bir semirner olmuştu koşarak gelmiştim lütfen tekrar bekliyoruz izmir sizleri özledii

Tepki Skoru
0
lütfennnn en izmir de son olan seminere katılım çok fazlaydı bende oradaydım yine sizlerle buluşmak için can atıyoruz:)

Tepki Skoru
0
ben daha önce katılmamıstım ama katılmak istiyorum.izmir de de seminer olsun lutfen.

Tepki Skoru
0
slm...bu seminerler nasıl birşey biras anlatabilirmisin arkadaşım.bende katılmak istiyorum..bende öğrenciyim henüz..ne olduğunu tam anlamış değilim fakat..
dediğim gibi bende daha önce katılmadım.bende henüz öğrenciyim ama diğer illerde düzenlenen seminer programlarına bakınca bölümümle ilgili çok faydalı olabilecek konular var katılım belgesi de veriliyor sanırım. bende o yüzden düzenlenmesini ve katılmak istiyorum.yani benimde çok fikrim yok ama çocuk gelişimi ve eğitimi ile ilgili konularda kendini geliştirmek için bence iyi olabilecek katılımlar.Değerlendirmek lazım... =)

Tepki Skoru
0
Bende manisa da oturuyorum. Manisa da olmuyor hiç olmazsa İzmir yakın oraya gelebiliriz.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle