Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

İstanbul'da seminerler düzenleyelim

Tepki Skoru
0
bence de istanbulda olmalı! katılımın çok olacağına garanti verebilirm.. o derece emininm olması gerektiğinden! olsun yaaaa

Tepki Skoru
0
evet bencede istanbul da seminer yapılsın.Avrupa ve Anadolu yakaları olmak üzere olsun amaaaaa.

Tepki Skoru
0
evet hep istanbul dışı lütfen istanbuldada seminer düzenlermisiniz dikkate alacağınızı düşünüyorum.

Tepki Skoru
0
evet bencede istanbulda yapılsın istanbulda yapılırsa kesinlikle gelirim

Tepki Skoru
0
bencede istanbul burada katılımın yüksek olacağı düşüncesindeyim.türkiyenin farklı bölgeleriyle sınır.renkli bir seminer olur gibime geliyor

Tepki Skoru
0
bencede istanbul da biran önce bir seminer düzenlenmeli.bunu hauyata gecırmek ıcın ne yapmamız gerkiyor acaba.sesimizi nasıl duyrabiliriz ki dahaaa

Tepki Skoru
0
istanbul gerçekten okul öncesi öğretmeni ve öğrencisi bakımından sayıca çoğunlukta olan bir şehir.diğer şehirlerden katılacaklar için de istanbulu görmek güzel bir fırsat olacak.lütfen en kısa zamanda burda bir seminer düzenleyin :)

Tepki Skoru
0
yaratıcı drama ve orff eğitimi ile ilgili istanbulda da seminer düzenlerseniz çok seviniriz. Büyükşehir olmasına rağmen bu konuda pek seminer düzenlenmiyopr düzenlensede heaynı kişiler ve aynı bilgiler farklı kişiler güzel bir seminer düzenleyeceğinizi düşünüyorum. iyi çalışmalar

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
İstanbulda Seminerimiz Olacak yakında açıklayacağız.İlginiz için teşekkürler.

Tepki Skoru
0
umarım en kısa zamanda istanbuldada seminer olur yoksa ben hayatta bi daha şehir dışındakilere gelmiycem dün Bursa seminerine gidebilmek için çektiğimiz sıkıntıyı anlatmaya kalksak acırdınız bize:(
İstanbulda çok kalabalık bir katılım olacağınada eminim ..
Bursa seminerinde RAMAZAN GÖKKAYA VE CENGİZ ÇELİK hocalar süperdi gerçekten.

Tepki Skoru
0
umarım en kısa zamanda istanbuldada seminer olur yoksa ben hayatta bi daha şehir dışındakilere gelmiycem dün Bursa seminerine gidebilmek için çektiğimiz sıkıntıyı anlatmaya kalksak acırdınız bize:(
İstanbulda çok kalabalık bir katılım olacağınada eminim ..
Bursa seminerinde RAMAZAN GÖKKAYA VE CENGİZ ÇELİK hocalar süperdi gerçekten.
Her an olabilir ilginize teşekkürler.

Tepki Skoru
0
Bugün Kocaeli seminerine gittik...çok güzel geçti...Müzük amcayı istanbulda da görmeği istiyyoruz...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle