Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

İstanbul'da seminerler düzenleyelim

Tepki Skoru
0
lütfen istanbulda yada kütahyada seminerler düzenleyelim diğer şehirlerde katılmam zor oluyorda.

Tepki Skoru
0
kesinlikle yapılsın hatta alev önder seminer yapsa hemen gelirim :) Bende ist da seminer düzenlenmesinden yanayım

Tepki Skoru
0
bence de istanbul semineri çok kişiye ulaşır

Tepki Skoru
0
istanbulda da seminer düzenleyin lütfen geçen senekine katılmıştık çok iyidi bu senede istiyoruzzz :)

Tepki Skoru
0
Kesinlikle istanbul da seminer yapılsın... Eminim benim gibi pek çok katılımcı olacaktır.

Tepki Skoru
0
Istanbul da seminer yapıldığında pek çok katılımcının bundan faydalanabileceğini düşünüyorum. Istanbul anadolu yakası - avupa yakası diye 2 ayrı seminerde olabilir.

Tepki Skoru
0
istanbuuul! daha çok burda düzenlenmesi gerekiyor bence!

Tepki Skoru
0
istanbul da mutlaka olsun çünkü burda her yere ulaşım çok kolay başka şehirlerde çok zor.

Tepki Skoru
0
bencede istanbulda yapılmalı bu forma üye olmayan bir çok arkadaşımda katılacak lütfen istanbulda bir an evvel yapılsın ilgililere şimdiden teşekkür ediyoruz...iyiki varsınız....SAYGILAR

Tepki Skoru
0
kesinlikle istanbulda da seminerler olsun seminerin sonunda her hangi bi belge veriliyor mu?

Tepki Skoru
0
istanbulda çok katılım olucağını düşünüyorum.alev önder olursa süper olur.isteklerimizin göz önünde bulundurulmasını rica ediyorum

Tepki Skoru
0
evt avrupa ve anadolu yakası diye ayrılırsa daha güzel olur bencede ıstanbulda daha sık olsun..

Tepki Skoru
0
istanbulda çok katılım olucağını düşünüyorum.alev önder olursa süper olur.isteklerimizin göz önünde bulundurulmasını rica ediyorum
valla istanbulda olacaksa ve alev hoca gelecekse biran önce olsun 2.dönem burda çalışmıyor olacağım..çok uzaga atandım..lütfen olsun istanbulda yarıyıl tatiline kadar

Tepki Skoru
0
İstanbulda seminer Düzenleyelim lütfen bilgilerinize..

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle