keremcik' Alıntı:Ben kendi evime yeni geldim. Sizleri tanıdığıma çok memnun oldum. Çok güzel bir gündü.. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Çok güzel çekmişsin canım tebrik ederim.Valla kıskandım İzmir'ede gelincleanspring1' Alıntı:sevgili gökçe bir fotoğrafı çeken ben varım tabi![]()
teşekkür ederim nagihannagihan1903' Alıntı:? g??m?z arkada?lar neslihan senide tebrik ederim ? g?ekm?sin...![]()
Evet hocam, ta kendisi...-anezelka-' Alıntı:keremcik' Alıntı:Ben kendi evime yeni geldim. Sizleri tanıdığıma çok memnun oldum. Çok güzel bir gündü.. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Hocam kucağında çocuğu olan siz misiniz yoksa :36_1_21:
Keremcik mi o![]()
Benden de sevgiler hocam. Bebişiniz çok tatlı Allah bağışlasınkeremcik' Alıntı:Evet hocam, ta kendisi...-anezelka-' Alıntı:keremcik' Alıntı:Ben kendi evime yeni geldim. Sizleri tanıdığıma çok memnun oldum. Çok güzel bir gündü.. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Hocam kucağında çocuğu olan siz misiniz yoksa :36_1_21:
Keremcik mi o![]()
Sevgiler...:36_3_12:
musti_250' Alıntı:Fotoğrafları koyacak arkadaş sanırım mitingten dolayı trafige takıldı![]()
denisse' Alıntı:Evet mitinge takıldım. Hatta beşiktaşta tek çaplı yürüyüş yaptım...:36_11_13:
Arkadaşlar ilk mesaja tüm resimler eklenmiştir. bakabilirsiniz.
deria83' Alıntı:Yaaaa çok şeker çıkmış maaşaaallaah:36_1_21:Allah uzun ömürler versin Kerem'ciğe...
teşekkürler teyzesi...:36_3_3: